Jump to content
POLITISTI.ro

Lege interesanta despre cresterea de droguri


Camil

Recommended Posts

Am inteles ca este 100% legal daca un individ comanda seminte de marijuna, spori de ciuperci psihedelice, cactusi ce contin mescalina dar este strict interzisa cresterea , consumul si vinderea acestora si se pedepseste cu inchisoarea. Este evident ca daca cineva da comanda de astfel de lucruri nu o face pentru colectionarea lor. Ce alt motiv ar putea avea inafara de consumul sau vinderea lor? Sunt foarte curios de ce legea permite comandarea sporilor si semintelor. De ce politia nu urmaste pe cineva odata ce au gasit persoana ce a dat comanda ? 

  • Downvote 4
Link to comment
  • Moderator

Scuteşte-ne, te rog de asemenea aberaţii. Aici nu eşti pe Facebook unde toată lumea îşi etalează presupunerile. Dacă până acum nu ai realizat, reţine că nu ai de unde să ştii tu ce face, pe cine, când şi cum urmăreşte poliţia. Tu doar îţi expui închipuirile, care nu au nicio legătură cu realitatea.

PS: o mică paranteză, pentru cei care până acum nu au aflat, consumul de asemenea substanţe afecteaza memoria şi capacitatea de înţelegere, altereaza percepţia asupra timpului şi reduce abilitatea de concentrare, cu alte cuvinte consumatorii respectivi devin mai proşti, se transformă în tâmpiţi. Sunt chestiuni dovedite ştiinţific, pentru că fiecare drog acţionează asupra sinapselor din neuroni, această acţiune ducând în general la efecte adverse pe termen lung şi ireversibile.

  • Upvote 4
Link to comment
în urmă cu 12 ore, Camil a scris:

Am inteles ca este 100% legal daca un individ comanda seminte de marijuna, spori de ciuperci psihedelice, cactusi ce contin mescalina

De unde ai tras concluzia asta?

Link to comment

Marius, nu promovez utilizarea de droguri de niciun fel. Unde altundeva sa intreb daca nu aici ca sa ajung la un raspuns? Un pic de intelegere nu strica, mai ales pentru un amator in de-ale legii ca mine. :)

Sunt numeroase site-uri in care se poate comanda legal tot ce este necesar pentru crestere(inclusiv in Romania) dar nu inteleg de ce se permite asta. Un pic de search pe google poate demonstra asta oricui, nu am ajuns eu la concluzia asta.

PS:sa nu uitam ca si consumul de alcool in exces care este legal creeaza aceleasi efecte secundare enumerate de tine.

 

Edited by Camil
Link to comment
  • Member

Cum a zis si Marius, nu e problema ta pe cine urmareste politia si ce face ea. Legea privind prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri e foarte clara si nu e nevoie de alte explicatii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.