Jump to content
POLITISTI.ro

Incendiere teren privat


Booze

Recommended Posts

Buna ziua tuturor, pe data de 11 septembrie 2023, adica practic ieri, am sunat la 112 datorita faptului ca un vecin recalcitrant a dat foc la resturile din gradina lui pe parcela mea (asta fiind a 3-a oara ce o face), acea zona fiind si cu risc de incendiu deoarece exista case in imprejurimi. Pompierii s-au prezentat si au facut un proces verbal, constatand la fata locului o zona in care ardea vegetatia uscata (pe o suprafata de 1100 metri patrati). Cei de la ISU mi-au zis sa ma duc cu PV la politie, ca dupa ei sa-i aplice o amenda persoanei respective, dar m-am trezit purtat dintr-o instituie intr-alta pe motivul ca: ''eu ca politist n-am ce sa-i fac''. Intrebarea mea este unde as putea sa ma duc ca aceasta persoana sa primeasca o amenda pentru faptele sale?

Vreau sa precizez ca acea propietate, intravilan fiind, este doar pamant+vegetatie neavand nimic construit pe el, si vecinul locuind in spatele meu (cu intrarea la strada in partea sa)

Edited by Booze
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.