Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,
Ma confrunt cu urm situatie:
- o altercatie intre 2 vecini - el m-a lovit
- eu am spart un geam al masinii lui
- el a intrat peste mine in curte cu nevasta-sa si a runcat cu pietre, mi-a lovit casa

Chemat politie, ne-a lasat sa ne intelegem amiabil. Altfel putem depune plingeri penale, el pentru distrugere, eu pentru violare de domiciliu + distrugere
Ne-am inteles amiabil: eu trebuie sa ii platesc geamul, el sa imi repare casa.
Dilema mea: Eu am gasit geam la o firma care inlocuieste dar si la reprezentanta la un pret de 4 ori mai mare. Ma poate obliga sa il cumpar pe acesta? Masina este veche din 2006.

Multumesc,

Publicat (modificat)

Cumpara geamul cel mai ieftin, asa ii dai si lui motive sa-ti repare casa cu materialele cele mai ieftine.

Alegerea este doar a ta. 

Ma asteptam totusi sa ceri o parere de ordin juridic, tinand cont de caracterul acestui forum, nu despre pretul materialelor.

De obligat nu te poate obliga, ori va intelegeti ori nu.

Modificat de pashaman
  • Îmi place 2
Publicat

Salut,

Am cerut si o parere de ordin juridic pe alt forum.

Aici voiam sa stiu nu o parere despre pretul materialelor ci, folosindu-ma de experienta voastra, cum pot proceda in situatii de acest gen.

Mersi mult pentru raspuns,

• Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.