Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Avem numere de înmatriculare in romania, noi suntem in Germania , numerele ne-au fost furate și vrem sa venim acasă, avem foaie de la poliția din Germania ca le-am declarat furate, putem veni acasă cu mașina in situația aceasta ?

Modificat de CITADELA
  • CITADELA a modificat titlul în Numere de înmatriculare RO furate în străinătate
  • Moderator
Publicat

Legal, nu puteti circula fara placute de inmatriculare, chiar daca ati depus plangere la autoritatile locale.

Ca o solutie de urgenta ar fi sa confectionati placute in Germania, la un atelier (fara sigla/steag), insa si asa riscati sanctiune contraventionala intrucat nu sunt cele omologate.

Publicat

Exact așa am făcut , avem plăcute neomologate

Exact asta am făcut, am luat plăcute neomologate , dar nu știu ce se poate intampla pe drum

• Marius a modificat titlul în Numere româneşti furate în străinătate

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.