Jump to content
POLITISTI.ro

Nu se poate valida noua adresă de e-mail politiaromana.ro


ZZZ
 Share

Recommended Posts

Am asociat adresa de mail (politiaromana) contului dar nu imi apare validarea  in momentul accesari din mail  sinu o pot confirma.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Te rog spune-mi ce browser și sistem de operare folosești.

Link to comment
Share on other sites

  • Marius changed the title to Nu se poate valida noua adresă de e-mail politiaromana.ro
  • Moderator

Am făcut numeroase teste şi cred că am descoperit problema. Prima problemă apare în momentul în care se accesează aplicaţia de webmail Axigen a Poliţiei Române prin intermediul unui dispozitiv mobil (telefon, tabletă), în sensul că soluţia web oferită de Axigen afişează automat o interfaţa mobilă - o interfaţă adaptată şi simplificată pentru dispozitivele mobile. Această interfaţă elimină/nu afişează link-urile din conţinutul e-mailului. 

axigen-mobil.jpg

Soluţia probleme poate fi accesarea variantei pentru desktop (interfaţa full), în care este afişat butonul cu link ce trebuie accesat pentru validarea adresei de e-mail.

versiunea-desktop.jpg

O altă problemă ce apare se datorează setărilor de securitate implementate de administratorul server-ului de mail Axigen al Poliţiei Române, în sensul că link-urile din conţinutul e-mailului ce direcţionează/trimit către alte site-uri externe sunt trunchiate/modificate în mod automat. Drept consecinţă, atunci când se accesează link-ul primit în conţinutul e-mailului, fiind modificat de clientul de mail, acesta nu mai corespunde cu link-ul trimis de serverul Politisti.ro şi nu mai este recunoscut.

O soluţie pentru această problemă este să faceţi click-dreapta pe butonul "Confirmă această adresă", după care să selectaţi opţiunea "copiază linkul", iar după ce copiaţi linkul în clipboard, deschideţi o fereastră nouă a browserului şi accesaţi link-ul copiat. În acest fel, link-ul nu mai este modificat de softul clientului de mail.

Click-dreapta-copy-link.png

O altă variantă de accesare a linkului trimis de serverul Politisti.ro, este să folosiţi butonul pentru printarea a e-mailului, aflat în colţul din dreapta sus. După aceesarea acestui buton, clinentul de mail deschide o nouă fereastră a browserului afişând conţinutul e-mailului pentru printare. În această formă lin-ul nu este modificat şi îl puteţi accesa normal.

Print-email.png

 

versiunea-print.png

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.