Jump to content
POLITISTI.ro

Nu se poate valida noua adresă de e-mail politiaromana.ro


ZZZ

Recommended Posts

  • Marius changed the title to Nu se poate valida noua adresă de e-mail politiaromana.ro
  • Moderator

Am făcut numeroase teste şi cred că am descoperit problema. Prima problemă apare în momentul în care se accesează aplicaţia de webmail Axigen a Poliţiei Române prin intermediul unui dispozitiv mobil (telefon, tabletă), în sensul că soluţia web oferită de Axigen afişează automat o interfaţa mobilă - o interfaţă adaptată şi simplificată pentru dispozitivele mobile. Această interfaţă elimină/nu afişează link-urile din conţinutul e-mailului. 

axigen-mobil.jpg

Soluţia probleme poate fi accesarea variantei pentru desktop (interfaţa full), în care este afişat butonul cu link ce trebuie accesat pentru validarea adresei de e-mail.

versiunea-desktop.jpg

O altă problemă ce apare se datorează setărilor de securitate implementate de administratorul server-ului de mail Axigen al Poliţiei Române, în sensul că link-urile din conţinutul e-mailului ce direcţionează/trimit către alte site-uri externe sunt trunchiate/modificate în mod automat. Drept consecinţă, atunci când se accesează link-ul primit în conţinutul e-mailului, fiind modificat de clientul de mail, acesta nu mai corespunde cu link-ul trimis de serverul Politisti.ro şi nu mai este recunoscut.

O soluţie pentru această problemă este să faceţi click-dreapta pe butonul "Confirmă această adresă", după care să selectaţi opţiunea "copiază linkul", iar după ce copiaţi linkul în clipboard, deschideţi o fereastră nouă a browserului şi accesaţi link-ul copiat. În acest fel, link-ul nu mai este modificat de softul clientului de mail.

Click-dreapta-copy-link.png

O altă variantă de accesare a linkului trimis de serverul Politisti.ro, este să folosiţi butonul pentru printarea a e-mailului, aflat în colţul din dreapta sus. După aceesarea acestui buton, clinentul de mail deschide o nouă fereastră a browserului afişând conţinutul e-mailului pentru printare. În această formă lin-ul nu este modificat şi îl puteţi accesa normal.

Print-email.png

 

versiunea-print.png

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.