Jump to content
POLITISTI.ro

Validarea contului - Cum să-ţi validezi contul de membru


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

Pentru a putea utiliza toate funcţiile website-ului (conturile nevalidate au accesul blocat) şi pentru a finaliza procesul de înregistrare a unui cont de utilizator, trebuie să validaţi adresa de mail asociată contului.

Asta înseamnă că aveţi nevoie de o adresă validă/reală de e-mail, în care să puteţi primi e-mailul de validare pe care serverul îl trimite după parcurgerea etapelor de înregistrare.

În e-mailul respectiv se găsesc instrucţiunile necesare privind validarea contului de membru, iar principala metodă este accesarea link-ului de validare primit în e-mail.

Dacă nu primiţi acest e-mail, primul pas este să căutaţi în dosarele de spam. Uneori e-mailurile trimise de serverul nostru sunt tratate în mod greşit ca şi spam, deşi NU sunt.

Dacă totuşi nu îl găsiţi nici în folderul spam (nu ai primit mail-ul), vă recomandăm să adăugaţi adresa post-3-0-65315600-1349780933_thumb.png în lista de contacte a clientului dvs. de e-mail. Instrucţiuni despre cum se poate face acest lucru găsiţi aici:

După această etapă, verificaţi dacă aţi introdus corect adresa de e-mail în momentul înregistrării contului de membru. Puteţi face acest lucru verificând pe singura pagină care este afişată utilizatorilor autentificaţi ce nu au contul validat. 

verificare-email-validare.thumb.png.7d32

În situaţia în care aţi introdus greşit adresa de mail, o puteţi modifica completând adresa corectă în fereastra care apare la accesarea butonului "Schimbă adresa de email".

schimbare-adresa-email.thumb.png.fa7f6fb

Dacă nici după ce aţi parcurs etapele de mai sus, nu reuşiţi, puteţi solicita din nou trimiterea unui nou e-mail de validare, accesând butonul "Retrimite e-mail validare" (Resend Validation).

După primirea mail-ului de validare şi accesarea link-ului utilizatorul este autentificat în mod automat.

În cazul în care, aţi urmat aceste instrucţiuni şi nu reuşiţi să validaţi contul de utilizator, puteţi contacta echipa administrativă prin intermediul formularului de contact, precizând că întâmpinaţi probleme cu validarea contului.

Succes!

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.