Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea adresei de e-mail asociată contului de membru


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Pentru a schimba / modifica adresa de e-mail asociată contului de membru urmaţi aceşti paşi:

1. Conectaţi-vă la contul dvs. de membru Politisti.ro;

2. Din meniul contului care apare când daţi click pe numele de utilizator (îl găsiţi în partea de sus, în dreapta, pe toate paginile website-ului), selectaţi şi daţi click pe Setările contului;

serările-contului.png

3. În pagina cu setări, selectaţi tab-ul Adresă email şi completaţi rubrica corespunzătoare cu noua adresă de e-mail şi parola contului de membru.

schimbare-email.png reintroducere-parolă.png

După ce aţi salvat modificarea, trebuie să primiţi un mesaj de confirmare la noua adresa de e-mail pe care tocmai aţi introdus-o.
Pentru a finaliza modificarea, daţi click pe linkul de confirmare din respectivul mesaj, întrucât este necesară re-validarea contului de membru după schimbarea adresei de e-mail.

Link to comment
  • Moderator

În ultima perioadă tot mai mulţi utilizatori întâmpină probleme în privinţa re-validării contului de membru după schimbarea adresei de e-mail cu cea de serviciu - @politiaromana.ro, motiv pentru care voi detalia modalitatea de remediere a acestora.

Prima problemă apare în momentul în care se accesează aplicaţia de webmail Axigen a Poliţiei Române prin intermediul unui dispozitiv mobil (telefon, tabletă), în sensul că soluţia web oferită de Axigen afişează automat o interfaţa mobilă - o interfaţă adaptată şi simplificată pentru dispozitivele mobile. Această interfaţă mobilă elimină / nu afişează link-urile din conţinutul e-mailului

axigen-mobil.jpg

Soluţia problemei poate fi accesarea variantei pentru desktop (interfaţa full), în care este afişat butonul cu link / URL care trebuie accesat pentru re-validarea adresei de e-mail.

versiunea-desktop.jpg

O altă problemă care poate apărea se datorează setărilor de securitate implementate de administratorul server-ului de mail Axigen al Poliţiei Române, în sensul că link-urile din conţinutul e-mailului ce direcţionează / trimit către alte site-uri externe sunt trunchiate / modificate în mod automat. Drept consecinţă, atunci când se accesează link-ul primit în conţinutul e-mailului, fiind modificat de clientul de mail, acesta nu mai corespunde cu link-ul trimis de serverul Politisti.ro şi nu mai este recunoscut.

O soluţie pentru această problemă este să faceţi click-dreapta pe butonul "Confirmă această adresă", după care să selectaţi opţiunea "copiază linkul", iar după ce copiaţi linkul în clipboard, deschideţi o fereastră nouă a browserului şi accesaţi link-ul copiat. În acest fel, link-ul nu mai este modificat de softul clientului de mail - Axigen.

Click-dreapta-copy-link.png

O altă variantă de accesare a link-ului trimis de serverul Politisti.ro fără a fi modificat / alterat, este să folosiţi butonul pentru printarea a e-mailului, aflat în colţul din dreapta sus. După aceesarea acestui buton, clinentul de mail - Axigen deschide o nouă fereastră a browserului afişând conţinutul e-mailului pentru printare. În această formă link-ul nu este modificat şi îl puteţi accesa normal.

Print-email.png

versiunea-print.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.