Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de trafic de persoane, depistaţi


NewsBot

Recommended Posts

Suspecţi de trafic de persoane, depistaţi

Patru persoane suspectate că au racolat mai multe tinere pe care le-au obligat să se prostitueze şi să cerşească în Italia sunt cercetate pentru trafic de persoane.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 1 year later...

Suspecţi de trafic de persoane, reţinuţi

Doi bărbaţi suspectaţi de trafic pe persoane şi proxenetism au fost reţinuţi la Arad. Cei doi sunt acuzaţi că au racolat mai multe tinere pe care le-au obligat să se prostitueze în ţară şi în străinătate.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad au reuşit depistarea şi reţinerea a doi bărbaţi, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada 2010-2012, cei doi suspecţi, C. Ilie şi T. Carol, din Arad, au obligat, prin folosirea de ameninţări, acte de violenţă, înşelăciune sau alte forme de constrângere, două tinere, din judeţul Arad, la practicarea prostituţiei, atât pe plan intern, în municipiul Arad, cât şi pe plan extern, în Cehia şi Austria.

Aceste activităţi au avut drept scop obţinerea de importante sume de bani, realizate de victime prin întreţinerea de relaţii sexuale cu diverşi clienţi, furnizaţi de către suspecţi.

În urma unei percheziţii domiciliare şi a probatoriului existent, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei de judecată, din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Instanţa de judecată a emis pe numele lui C. Ilie un mandat de arestare pentru 29 de zile, iar faţă de T. Carol s-a luat măsura interzicerii dreptului de a părăsi localitatea pentru 29 de zile.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.