Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Am asociat si validat contului de membru adresa de e-mail oficiala de serviciu.

Multumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Salutare, am asociat adresa de email.Va rog sa acceptati cererea pentru a intra pe sectiunea de politisti.Multumesc

• Membru
Publicat

Salut!am asociat adresa de e-mail politiaromana si as dori sa imi permiteti accesul in sectiunea politisti

• Membru
Publicat

Salut, am asociat și validat adresa de e-mail contului de membru și doresc permiterea accesului în secțiunea privată a polițiștilor, mulțumesc.

• Membru
Publicat

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna seara, am asociat și validat adresa de e-mail contului de membru și doresc permiterea accesului în secțiunea privată a polițiștilor, mulțumesc.

• Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Va salut. As dori si eu, daca se poate, confirmarea contului. Am asociat adresa de mail.

• Membru
Publicat

Buna ziua , va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de serviciu de pe webmail.politiaromana.ro.

Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna seara, am asociat și validat adresa de e-mail contului de membru și doresc permiterea accesului în secțiunea privată a polițiștilor. Va multumesc

• Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua. Am schimbat adresa de e-mail cu cea de politiaromana in vederea validarii contului.

Multumesc anticipat

Modificat de georgepetre1989
  • Membru
Publicat

Buna seara ! Am asociat adresa de e mail si am validat contul. Solicit si eu acces ! Multumesc !

• Membru
Publicat

Am asociat o adresa de e-mail oficiala contului.Va rog sa ma confirmati ca si membru.

• Membru
Publicat (modificat)

Buna seara! Am asociat adresa de e-mail: d****g*****@politiaromana.ro, aferenta contului Damian13. Rog confirmarea contului de membru. Multumesc anticipat!

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Publicat (modificat)

Buna ziua! Caat timp dureaza confirmarea contului ca membru? 

Mi am facut cont astazi, l am activat. 

Modificat de Tania21
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Buna ziua,

Va rog sa imi acordati accesul in sectiunea dedeciata politistilor.

Multumesc anticipat!

Publicat

Buna ziua, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.