Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua! Mi-am asociat contul cu adresa oficiala de serviciu, c*****.s*****@b.politiaromana.ro Astept confirmare.

Multumesc!

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Mi-am asociat adresa de e-mail cu cea oficiala de serviciu. Astept confirmare! Multumesc

Publicat

Bună! Daca este posibil, as dori sa imi confirmați contul pentru a avea acces la sectiunule membrilor confirmati. 

• Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua, va rog sa imi permiteti accesul in aria pentru politisti, a****.r***@tm.politiaromana.ro. Multumesc! 

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua.

Mi-am confirmat adresa de e-mail r****.a********@b.politiaromana.ro.

Va rog sa imi permiteti accesul in aria pentru politisti.

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat
On 21.09.2015 at 21:06, Sag3tica a scris:

Vă salut, am asociat adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști.

Vă mulțumesc!

• Membru
Publicat (modificat)

Va rog acces in sectiunea privata cu contul c*******.t******@ot.politiaromana.ro  Multumesc!

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua! Mi-am asociat contul cu adresa oficiala de serviciu, c******.s******@politiaromana.ro Astept confirmare.

Am mai postat de doua ori. Prima oara nu am specificat adresa de e-mail. A doua oara am scris gresit adresa. Acum a treia oara, sper sa fie cu noroc (confirmare)

Msc!

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat (modificat)

am asociat adresa de mail pe domeniul politiaromana.ro si asi dori validarea contuluipentru acces in sectiunea privata. Multumesc    b******.l****@ct.politiaromana.ro

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat (modificat)

Va salut! Am schimbat adresa de email cu i*****.z*****@bz.politiaromana.ro, astept accesul in aria profesionala! Multumesc!

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat
On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

Salut, am asociat adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți privind accesul în secțiunea privata a polițiștilor. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna ziua. Am asociat adresa de email de serviciu . Doresc confirmarea contului. Multumesc

• Membru
Publicat

Buna ziua! 

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna seara, 

Am asociat contului emailul de serviciu.

Va rog sa mi acordati acces la zona dedicata politistilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Va salut, am asociat contul cu adresa e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc pentru ajutor.

• Membru
Publicat

Va salut, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru
Publicat

Am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc

• Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua! Solicit pentru confirmarea contului de membru. Multumesc!

Adresa de serviciu asociata:  i*****.d******@dj.politiaromana.ro

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna seara! Am asociat adresa de e-mail f*****.r*******@b.politiaromana.ro pentru prezentul cont. Doresc confirmare si acces in sectiunea dedicata. Va multumesc

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat

Am incercat sa asociez adresa de e-mail, dar nu apare niciun link sau url pt activare 

• Membru
Publicat (modificat)

c*****.s*****@ar.politiromana.ro

Modificat de Marius
Eliminare date personale
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Am solicitat inca de vineri, 18 decembrie, adresa de mail cu extensia politiaromana.ro si am asociat-o contului de pe politisti.ro, pentru accesul in aria privata. Ma puteti ajuta cu alte informatii despre ce ar trebui sa mai fac?

• Membru
Publicat

Va salut, am asociat contul cu adresa e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc pentru ajutor

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.