Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Buna ziua! Am asociat si eu adresa de e.mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Publicat

Salut!

Am asociat adresa de posta electronica, de serviciu, va rog sa-mi aprobati accesul in sectiunea privata! 

Multumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Salut! Am asociat adresa de e-mail și as dori sprijin pentru accesul în secțiunea privata! 

• Membru
Publicat

Buna ziua!  Am asociat adresa de e-mail . Doresc confirmare ! Multumesc! 

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de email. Astept confirmare pentru acces in sectia dedicata. Multumesc!

• Membru
Publicat

Salutare! Mi-am asociat adresa de mail contului și doresc confirmare. Mulțumesc!

Publicat

Bună ziua!

Aș dori și eu confirmarea. Am asociat contul cu adresa de mail de serviciu. Mulțumesc

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salut, am asociat adresa de e-mail de serviciu, rog confirmare. Ms!

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna seara. Am asociat si eu adresa de mail de serviciu. Va rog sa imi acordati acces la sectiunea privata. Multumesc

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Am asociat adresa de mail contului, solicit acordarea accesului in sectiunea privata. Multumesc!

Modificat de IonutzAlex91
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Adresa de webmail aferenta contului alin130689 este alin.deaconu@db.politiaromana.ro

• Moderator
Publicat

@alin130689 trebuie să asociezi adresa de serviciu contului de membru de aici. Poţi face acest lucru aici:

https://www.politisti.ro/settings/email/

După ce vei apăsa butonul pentru a salva modificarea, este necesară re-validarea contului de membru, iar pentru asta se trimite în mod automat un e-mail de confirmare la noua adresa de mail.
În continuare te autentifici cu mail-ul de serviciu aici:

https://webmail.politiaromana.ro

Iar pentru a finaliza modificarea, trebuie accesat linkul de confirmare din mail-ul primit acolo.

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de e mail de cateva zile, cum as putea sa intru si eu in sectiunea privata?

• Membru
Publicat (modificat)

Am asociat adresa a***.d*****@**.politiaromana.ro contului alin130689

Modificat de Marius
Eliminare date caracter personal
  • Membru
Publicat

Buna Seara! Am asociat  adresa de mail și doresc să mă ajutati cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc anticipat!

On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

Salut!Mi-am asociat contului adresa de e-mail de serviciu .Ma poate ajuta si pe mine cineva sa primesc acces la aria rezervata politistilor.Multumesc 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.