Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Salut, am reusit si am asociat adresa de email contului meu, va rog confirmare si accept in sectiunea privata a politistilor.

Va multumesc!

• Membru
Publicat

Salutare! Am asociat adresa de webmail de la serviciu. Aștept accesul în secțiunea privata. Mulțumesc! 

Publicat

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

• Membru
Publicat

Salut. Am asociat contului adresa de web mail politia romana. Vă rog să mi acordați accesul în Secțiunea Privata a Polițiștilor. Mulțumesc.

• Membru
Publicat

Salutare. Am asociat contului adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro. O zi faina tuturor

• Membru
Publicat

Salut. Am asociat contului adresa de web mail politia romana. Vă rog să mi acordați accesul în Secțiunea Privata a Polițiștilor. Mulțumesc.

• Membru
Publicat

Buna seara, am asociat adresa de email. Doresc acces în secțiunea privata. Mulțumesc !

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am asociat contului adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am asociat adresa de webmail de la serviciu. Aștept accesul în secțiunea privata. Mulțumesc! 

• 2 luni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

Am asociat adresa de webmail de la serviciu. Aștept accesul în secțiunea privata. Mulțumesc! 

• Membru
Publicat

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua, nu am mai intrat de mult timp pe aici. Cum a mai ramas cu accesul pentru cei de la frontiera ? Se da sau nu ?

Multumesc.

Publicat

Nu, nu avem, metodologia interna nu permite mail internet personal, doar pe unitate/subunitate, mail personal avem doar pe intanet. Ce se face in situatia asta ? 

• Moderator
Publicat

Pai în cazul asta, din câte știu, nu prea puteți primi, din păcate.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Va salut. Am asociat adresa de e-mail contului. As dori confirmarea in aria dedicata politistilor. Multumesc mult.

• Membru
Publicat

Salut, am asociat contul cu adresa de email de serviciu si va rog sa ma spijiniti pentru confirmare. Va mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna ziua. Am asociat adresa de email de serviciu cu contul de utilizator. Astept confirmare. Multumesc!

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna ziua. Am asociat adresa de webmail de la serviciu. Rog a mi se acorda accesul în secțiunea privata.

• Membru
Publicat

Vă salut, am asociat adresa de webmail contului de utilizator, vă rog să procedați la confirmarea contului. Vă mulțumesc!

Publicat

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.