Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Buna seara. Am asociat adresa de webmail Politia Romana. Va rog sa-mi acordati acces la aria dedicata politistilor. Multumesc!  

• Membru
Publicat

Cu respect! Revin cu rugamintea de a-mi acorda acces la sectiunea privata a politistilor, cu mentiunea ca am asociat adresa e-mail de serviciu contului de membru.

Adrian Florea

Publicat (modificat)
On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

V*****. V*****@braila.politiaromana.ro

Modificat de Marius
Eliminare date caracter personal
  • Displace 1
Publicat
On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

Unde inserez adresa de webmail a poliției romane

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Buna ziua, am asociat mailul de politia romană. Doresc confirmarea. Mulțumesc 

• Membru
Publicat

Bună ziua! Am asociat și eu adresa de mail contului de membru! Doresc confirmare! Mulțumesc!

Publicat

Buna ziua, 

Mi s-a retras accesul la secțiunea privată. Aș dori accesul din nou . Mulțumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Bună seara. 

Aveți idee cât durează confirmarea?! 

Întreb pentru un prieten..... 

• Membru
Publicat (modificat)

Salut am asociat contul de web.mail.politiaromana (m****.d*****@gl.politiaromana.ro). Va rog sa-mi confirmati. Multumesc!

Modificat de Marius
Eliminare date caracter personal
  • Membru
Publicat

Salutare! Am asociat adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de e-mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Bună seara!

Am asociat adresa de e-mai oficială contului de membru în vederea utilizării acestui site în calitate de polițist. Mulțumesc anticipat! 

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salutare, solicit caliatatea de mebru politist, am asociat adresa de mail de politist

• Membru
Publicat

Salut! Mi-am asociat contului adresa de e-mail de serviciu. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa primesc acces la aria rezervata politistilor. Multumesc

Publicat

Bună ziua! Am asociat adresa de mail de munca la contul curent și doresc sprijin pentru acces în zona privată. Mulțumesc

Publicat

Buna ziua, mi-am asociat adresa de mail mai.gov cu acest cont, va rog sa imi acordati acces in aria speciala pentru politisti. Multumesc anticipat!

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Bună dimineața! Vă rog să-mi acordați acces la sectiunea privată a politistilor.  Am asociat adresa e-mail de serviciu (politiaromana.ro) contului de membru. Mulțumesc!

Modificat de CrisAnd
eroare
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Am creat acest cont folosind e-mailul de serviciu. Solicit acces la sectiunea privata a politistilor. Multumesc frumos!

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de mail. Doresc confirmare. Mulțumesc!

• 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.