Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Salutare!

Am asociat si eu adresa de e-mail și aș dori să-mi conferiti acces în secțiunea dedicata pentru polițiști. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Salutare! Mi-am asociat contului nou creat mailul personal de webmail.politiaromana.ro. Astept confirmare.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Bună seara.  As ruga validarea contului. Am urmat procedura de înregistrare și de asociere a adresei de serviciu webmail.  ( .....i.....u@c..politiaromana.ro)

• Membru
Publicat

Buna seara, am asociat adresa de email. Doresc confirmare. Mulțumesc !

• Membru
Publicat

Va salut !

Va rog sa confirmati contul de membru; Am asociat si validat contul de membru la adresa de e-mail de serviciu.

Multumesc !

• Membru
Publicat

Salut! Mi-am asociat contului nou creat mailul personal de webmail.politiaromana.ro. Rog confirmare.

• Membru
Publicat (modificat)

Salutare! Mi-am asociat contului nou creat cu mailul personal de webmail.politiaromana.ro. Rog confirmare.

Multumesc !

Modificat de ARadu
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna dimineata, am asociat adresa de email. Doresc confirmare. Mulțumesc !

Modificat de cornelmaxim
Publicat

Bună dimineața! 

Vă rog să confirmați conturile de membri  81ionutpadurariu și cornelmaxim. Au asociat adresa de e-mail. 

Mulțumesc! O zi frumoasă! 

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Nu inteleg de ce la unii se aproba conturile de membri iar la altii nu....

Va multumesc

Publicat

Bună dimineața!  Am asociat contul cu adresa de e-mail de serviciu ”mai.gov.ro”. Doresc confirmare! Mulțumesc! 

• Membru
Publicat

Bună ziua. 

Am asociat adresa de mail. Vă rog să mă confirmați. 

Multumesc! 

• Membru
Publicat

Bună dimineața 

Vă rog să îmi confirmați contul. 

Am atașat adresa de mail 

Multumesc 

• Membru
Publicat

Buna seara, ma numesc Bobei Alexandru Codrut, va rog sa imi confirmati contul de membru. Multumesc. 

Publicat

Bună seara! Am asociat și eu adresa de mail contului de membru! Doresc confirmare! Mulțumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Am asociat contul de web.mail.politiaromana. Am mai postat de două ori acest lucru. Imi raspunde si mie cineva?

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc frumos pentru ajutor.

• Membru
Publicat

Buna ziua. Am asociat contul de e-mail ce imi apartine pe  politiaromana.ro. in cat timp primesc accesul la documente? multumesc!

Publicat (modificat)

Bună ziua! Am asociat și eu adresa de mail contului de membru! Doresc confirmare! Mulțumesc! Am nevoie urgent pentru a descărca niște teste pentru TCO!

Modificat de Geo27
Mistake
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Bună ziua! Am asociat și eu adresa de mail contului de membru! Doresc confirmare! Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, doresc confirmare. Multumesc!

• Membru
Publicat

Oare exista cineva activ pe acest site? Dacă da poate se ocupa și de validarea membrilor

• Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.