Jump to content
POLITISTI.ro

Sunt nou aici şi aş vrea să las o intrebare

Postare recomandată

Publicat

Salut sunt mou aici as vrea sa las si eu o intrebare da nu stiu unde sa dau ma poti ajuta

• Moderator
Publicat

Înainte de a publica/posta un mesaj ori un subiect nou (topic nou) vă recomandăm să folosiţi funcţia de căutare (search - dacă browserul vostru e setat în limba engleză) aflată în partea superioară a fiecărei pagini, pentru că este foarte probabil ca întrebarea/subiectul să fi fost discutat/ă anterior. La folosirea funcţiei de căutare există şi un meniu extins care oferă posibilitatea să detaliaţi criteriile de căutare, dar şi o funcţie de căutare cu ajutorul lui Google (Google Search).
Vă recomandăm să citiţi cât mai mult din ce s-a discutat anterior în legătură cu subiectul/întrebarea pentru care intenţionaţi să deschideţi un topic nou, pentru că s-ar putea să gasiţi deja răspunsul într-o alta discuţie.

În situaţia în care găsiţi subiectul/întrebarea discutată deja într-un topic existent pe forum trebuie să postaţi acolo, în topicul de discuţie respectiv, iar dacă nu găsiţi un topic care să trateze subiectul de discuţie/întrebarea care vă interesează, puteţi iniţia unul nou. 
Pentru iniţierea unui topic nou alegeţi categoria cea mai potrivită în care se încadrează acesta şi obligatoriu trebuie să respectaţi indicaţiile precizate aici: "Cum deschizi un topic nou". Vă reaminim că postarea aceluiaşi mesaj ori postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie este interzisă iar rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.