Jump to content
POLITISTI.ro

Sunt nou aici şi aş vrea să las o intrebare


Tony27
 Share

Recommended Posts

  • Moderator

Înainte de a publica/posta un mesaj ori un subiect nou (topic nou) vă recomandăm să folosiţi funcţia de căutare (search - dacă browserul vostru e setat în limba engleză) aflată în partea superioară a fiecărei pagini, pentru că este foarte probabil ca întrebarea/subiectul să fi fost discutat/ă anterior. La folosirea funcţiei de căutare există şi un meniu extins care oferă posibilitatea să detaliaţi criteriile de căutare, dar şi o funcţie de căutare cu ajutorul lui Google (Google Search).
Vă recomandăm să citiţi cât mai mult din ce s-a discutat anterior în legătură cu subiectul/întrebarea pentru care intenţionaţi să deschideţi un topic nou, pentru că s-ar putea să gasiţi deja răspunsul într-o alta discuţie.

În situaţia în care găsiţi subiectul/întrebarea discutată deja într-un topic existent pe forum trebuie să postaţi acolo, în topicul de discuţie respectiv, iar dacă nu găsiţi un topic care să trateze subiectul de discuţie/întrebarea care vă interesează, puteţi iniţia unul nou. 
Pentru iniţierea unui topic nou alegeţi categoria cea mai potrivită în care se încadrează acesta şi obligatoriu trebuie să respectaţi indicaţiile precizate aici: "Cum deschizi un topic nou". Vă reaminim că postarea aceluiaşi mesaj ori postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie este interzisă iar rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.