Jump to content
POLITISTI.ro

Atacat cu sotia langa mine

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In data de 13.01.2016 , ora 17, in timp ce ma intorceam cu sotia de la serviciu, aproape de casa, pe o straduta erau 3 invidizi.Unul dintre acestia statea in sosea, fiind imposibil pentru noi sa mai trecem.

Sotia il claxoneaza scurt pe individ, acesta face un pas in fata, ne lasa sa trecem cativa metrii pana am ajuns in dreptul lui, moment in care da cu pumnul in geamul masinii si il sparge.Opreste sotia masina, ma dau jos la el iar in urmatoarea secunda individul ma loveste si pe mine cu pumnul.Il lovesc inapoi moment in care intervin prietenii lui sa ma tina.

In timp ce sotia suna la Politie, tipul tot incerca sa ma loveasca in acelasi timp tipand ca ma omoara, ca eu nu stiu cine e el si asa mai departe.Cand a vazut ca nu ma retrag a vrut sa plece de acolo luand un taximetrist pe sus, spunand ca el nu are de ce sa astepte acolo.Nu i-am dat voie sa plece spunandu-i ca am chemat Politia sa rezolve situatia.

I-am explicat ca sotia mea este gravida in 3 luni si ca nu e in regula ce face, acesta spunand ca nu il intereseaza ca el ii face si drege sotiei, moment in care se indreapta catre ea sa o loveasca.Ma duc il prind de gat in timp ce eram tinut de prietenii lui , iar in urmatorul moment ma loveste cu pumnul in coasta.

Dupa ceva timp de alergaturi si injuraturi din partea individului, ajung 2 echipaje de Politie, acesta avand acelasi comportament.

In tot acest timp sotia era in masina cazuta in urma sperieturii.Am chemat ambulanta iar din partea Polististilor am fost indrumat sa merg cu ea la urgenta, lasandu-i pe acestia cu individul.

Sotia mea este insarcinata in 13 saptamani, iar la diagnosticul pus la intrarea in urgenta a fost "avort iminent" in urma sperieturii.Astazi 16.01.2016 dupa 3 zile a fost externata cu acelasi diagnostic, in urma caruia trebuie sa urmeze tratament + repaus total timp de 30 de zile.

Am depus plangere penala in aceasi seara la Sectia 1 de Politie din Judetul Constanta si tin sa mentionez ca individul nu a semnat nici macar o foaie la Politie.

Tin sa mentionez ca indivizii sunt de origine Norvegiana, Studenti la Facultatea de Medicina, Ovidius din Constanta.

Doresc sfaturi avizate in acest sens, ce pot face mai departe cu plangerea penala, unde pot merge mai departe, ce pot face in legatura cu aceste mizerii de oameni in urma carora eu si sotia mea traim un calvar zi de zi cu gandul ca poate pierde sarcina.

Multumesc Anticipat!

Modificat de Phenomenw
  • Moderator
Publicat

Primul pas pe ce trebuie făcut este să mergi la medicina legală de unde să obţineţi certificate medico-legale atât tu cât şi soţia. După care să le ataşaţi la plângerea penală pe care spui că deja ai depus-o.

Publicat

Problema este ca sotia mea nu a fost atinsa de acel individ, pentru ca nu a apucat, doar eu am fost cel lovit.Se poate elibera certificat chiar daca nu a fost atinsa de acel individ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.