Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

• Moderator

Teste auto privind cunoaşterea regulilor de circulaţie simulate on-line pe site-ul oficial DRPCIV

Pentru a accesa Examene Auto Simulate On-Line de pe site-ul oficial Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, este necesară autentificarea utilizatorului pe pagina principală a site-ului şi se recomandă folosirea browser-ul Internet Explorer (minim versiunea 6.0).

Pentru autentificare trebuie să aveţi o adresă de e-mail validă şi să pargurgeţi următoarele etape:
Din pagina http://www.drpciv.ro, se apasă butonul Autentificare - situat în partea dreaptă a paginii, sub butonul "Cauta".

n1.png

Se creeză un cont de acces la serviciile online, prin apăsarea butonului Creează cont

n2.png

În fereastra care apare, se completează adresa de e-mail şi parola, după care se accesează butonul Acceptă

n3.png

Dacă a fost creat contul, va apărea mesajul marcat în verde

n4.png

În contul dvs. de e-mail veţi primi un mesaj de la no-reply@drpciv cu titlul - Înregistrare cont abonat, cu un conţinut asemănator:

Vă mulţumim pentru înregistrare. Un cont a fost creat pentru următoarea adresa de e-mail mailuldvs@domeniu.com. Pentru a finaliza înregistrarea folosiţi urmatoarea adresa de web:

http://www.drpciv.ro/infoportal/activateAccount.do?id=11594&hash=4b0fa547229749dcb3627ec4f7bc53762b62030d9a419126f0698f7410af137f

Aveţi la dispoziţie 3 zile pentru a activa acest cont. Dacă acest cont nu este activat în 3 zile, va fi şters din sistem. Vă rugăm NU răspundeţi la acest mesaj.

Pentru activarea contului trebuie să introduceţi şi să accesaţi în browser-ul Internet Explorer link-ul din e-mail-ul primit.
Dacă s-a activat contul, vă apare mesajul marcat cu verde. În caz contrar, se reia această operaţiune.

n5.png

După ce contul a fost creat şi activat, se apasă butonul Autentificare şi se introduce adresa de e-mail şi parola

n1.png

Serviciile online apar în partea stângă şi puteţi selecta Testare examen online.

n7.png

Succes!

• Upvote 5
  • Member

Un pic off-topic, poate considera cineva utila informatia :emo-yessir: : Am facut si eu la un momendat cont de pe siteul DRPCIV cu scopul de a verifica disponibilitatea mai multor combinatii de numere de inmatriculare care ma interesau. :good:

• 4 months later...

Il recomand,eu acolo am inceput sa fac chestionare si cand am reusit sa fac 25,26 m-am dus la examen,si am luat fara probleme cu 24,recunosc ca am gresit 2 intrebari din mecanica,nu prea le am cu mecanica,in concluzie bravo DRPCIV.