Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare talon in familie.


COSMINMAXF16
Go to solution Solved by Orbu,

Recommended Posts

Buna seara!
 

Nu mi-a fost retinut talonul, intreb doar pentru a afla. Daca masina pe care eu o conduc in 99% din timp este inmatriculata pe numele mamei mele, cu tot cu asigurare (cunoasteti dumneavoastra motivul) si la un moment dat talonul imi va fi retinut, cea care va trebuii sa il recupereze, cu tot cu vizita la RAR si cu vizita la Sectia de Politie va fi DOAR mama mea? 
Nu ar fi aproape nicio problema pentru mine acest lucru, doar ca mama mea a plecat de curand din tara si cred ca nu ii va conveni..
Va multumesc anticipat, va urmaresc forumul si mi-am gasit de multe ori raspuns insa la aceasta intrebare poate n-am fost in stare sa gasesc.
// Nu stiu daca are rost sa precizez dar este mama mea naturala, acelasi nume de familie.
Stima!

Link to comment
  • Solution

Exact . Proprietarul autoturismului trebuie sa ridice certificatul de inmatriculare de la politie in nefericita situatie in care acesta iti va fi ridicat . Poti incerca sa faceti o procura prin care mama ta sa te imputerniceasca cu drepturi depline asupra autoturismului si actului , inclusiv sa le ridici de la politie in numele ei .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.