Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare talon in familie.

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Orbu,

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Nu mi-a fost retinut talonul, intreb doar pentru a afla. Daca masina pe care eu o conduc in 99% din timp este inmatriculata pe numele mamei mele, cu tot cu asigurare (cunoasteti dumneavoastra motivul) si la un moment dat talonul imi va fi retinut, cea care va trebuii sa il recupereze, cu tot cu vizita la RAR si cu vizita la Sectia de Politie va fi DOAR mama mea? 
Nu ar fi aproape nicio problema pentru mine acest lucru, doar ca mama mea a plecat de curand din tara si cred ca nu ii va conveni..
Va multumesc anticipat, va urmaresc forumul si mi-am gasit de multe ori raspuns insa la aceasta intrebare poate n-am fost in stare sa gasesc.
// Nu stiu daca are rost sa precizez dar este mama mea naturala, acelasi nume de familie.
Stima!

• Soluţie
Publicat

Exact . Proprietarul autoturismului trebuie sa ridice certificatul de inmatriculare de la politie in nefericita situatie in care acesta iti va fi ridicat . Poti incerca sa faceti o procura prin care mama ta sa te imputerniceasca cu drepturi depline asupra autoturismului si actului , inclusiv sa le ridici de la politie in numele ei .

Publicat

Va multumesc de raspuns. O sa astept sa vina in tara si voi face o procura.
Stima!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.