Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare talon in familie.

COSMINMAXF16
Go to solution Solved by Orbu,

Recommended Posts

Buna seara!

Nu mi-a fost retinut talonul, intreb doar pentru a afla. Daca masina pe care eu o conduc in 99% din timp este inmatriculata pe numele mamei mele, cu tot cu asigurare (cunoasteti dumneavoastra motivul) si la un moment dat talonul imi va fi retinut, cea care va trebuii sa il recupereze, cu tot cu vizita la RAR si cu vizita la Sectia de Politie va fi DOAR mama mea? 
Nu ar fi aproape nicio problema pentru mine acest lucru, doar ca mama mea a plecat de curand din tara si cred ca nu ii va conveni..
Va multumesc anticipat, va urmaresc forumul si mi-am gasit de multe ori raspuns insa la aceasta intrebare poate n-am fost in stare sa gasesc.
// Nu stiu daca are rost sa precizez dar este mama mea naturala, acelasi nume de familie.
Stima!

• Solution

Exact . Proprietarul autoturismului trebuie sa ridice certificatul de inmatriculare de la politie in nefericita situatie in care acesta iti va fi ridicat . Poti incerca sa faceti o procura prin care mama ta sa te imputerniceasca cu drepturi depline asupra autoturismului si actului , inclusiv sa le ridici de la politie in numele ei .