Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare proprietar autovehicul


mircifer

Recommended Posts

Salut, 

Am cumparat un autovehicul rulat in Romania si trebuie schimbat proprietarul in talon dar pastrez numerele vechi. De la politie am inteles ca iti opreste talonul si il trimite in 10 zile prin posta pe cel nou. Pot circula cu masina fara talon in perioada aceasta ? Daca da, cum demonstrez unui politist care ma opreste ca am talonul la Ploiesti pentru preschimbare ?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Buna ziua, 

Astazi am fost la Ploiesti cu actele pentru schimbarea talonului de pe numele fostului proprietar pe numele meu. Numerele de inmatriculare le pastrez. Problema mea este ca mi-a retinut talonul si pe cel nou mi-l da pe data de 18. Nu mi-a dat nicio dovada. De ce nu am voie sa circul cu masina doua saptamani? Nu exista nicio posibilitate sa pot circula, deoarece imi da toate planurile peste cap ? Care sunt sanctiunile in cazul in care ma opreste un politist si talonul meu este la politia din Ploiesti ? 

Link to comment

Nu cred că nu v-a dat dovdă. Este același lucru ca și la înmatriculare. Mie, actunci când am înmatriculat mașina, mi-au dat numerele și dovada în aceiași zi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.