Jump to content
POLITISTI.ro

Autoturism inmatriculat in Bulgaria cu ITP expirat; ce fac?

marius7

Recommended Posts

buna seara. sa va spun povestea mea...... detin doua masini inmatriculate pe bulgaria, iar cu una dintre ele circula fratele meu. pe 20 oct 2016 l-a oprit pol. rutiera si i-a retinut talonul pe motiv ca itp-ul este expirat (acesta fiind valabil pana in data de 10-11-2016). problema este ca agentul constatator i-a retinut si actul de la itp, dar acesta, din nu stiu ce motiv spune ca nu l-a retinut dansul. eu stiu ca e vina fratelui meu( sau cel putin asa cred, ca nu cunosc prea bine legea) si acum nu am cum sa dovedesc ca masina era in regula. va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac. multumesc anticipat

Edited by CITADELA
titlu incorect; lipsa etichete
  • Moderator

Ce este acela "talon", ca am cautat in legislatie si nu am gasit? Te referi la certificatul de inmatriculare?

Edited by danpin
  • Moderator

Pai era valabila sau nu inspectia tehnica? (l-a oprit pe 20.10.2016, dar ITP valabil pana pe 10.11.2016?!)

Ori poate sunt suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor? Ce scrie pe dovada eliberata de politist? Cand si cum ai facut inspectia tehnica in Bulgaria?