Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Actele masinii (talonul si cartea) sun in prezent la politia prahova pentru schimbarea proprietarului (de pe numele tatalui decedat pe cel al mamei). Vor fi eliberate peste 2 zile.

Intrebarea mea este : pot circula in aceasta perioada cu masina (avand la mine doar rca-ul) ? Ce risc daca nu am voie sa circul : amenda, dosar penal ?

Dupa capul meu as putea merge pentru ca actele masinii exista insa nu sunt inca eliberate. Ma gandesc ca la un eventual control in trafic s-ar putea verifica in baza de date ca masina este in regula.

Multumesc.

Publicat
On 14.04.2016 at 11:01, Su27 a scris:

Actele masinii (talonul si cartea) sun in prezent la politia prahova

Politia Romana nu se ocupa cu inmatricularea autovehiculelor, deci nici IPJ Prahova nu se ocupa cu asa ceva.
La nivelul fiecarei prefecturi exista un serviciu care are aceasta menire. Angajatii acestui serviciu nu sunt politisti!

Poti sa primesti o sanctiune contraventionala pentru ca nu ai documentele autoturismului condus asupra ta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.