Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare talon + CIV


radupavelescu

Recommended Posts

Buna ziua,

Am o masina inregistrata pe o societate comerciala si recent am schimbat numele societatii.

Va rog sa ma ajutati, spunandu-mi daca este necesara schimbarea talonului si a CIV ului. Daca trebuie schimbate, imi puteti spune va rog, ce documente sunt necesare si care sunt pasii de urmat ?

Va multumesc anticipat !

Cu stima,

Radu Pavelescu  

Link to comment

Da, este necesara schimbarea certificatului de inmatriculare deoarece numele proprietarului s-a schimbat. Cartea de identitate a vehicului nu se schimba, ci doar se vor face mentiunile referitoare la noul proprietar de catre cei de la serviciul de inmatriculari.
Pentru a efectua aceste modificari trebuie sa mergi la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din judetul unde este inregistrata societatea comerciala. Cei de acolo iti vor spune ce documente iti trebuiesc pentru a face modificarea. Acest serviciu este in subordinea prefecturii si nu are nicio legatura cu Politia Romana, iar lucratorii acestui serviciu nu sunt politisti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.