Jump to content
POLITISTI.ro

Accident pe trecere de pietoni

pciobanu37

Recommended Posts

Buna ziua 

Ieri o prietena a fost lovita in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului.A fost dusa la spital de soferita care a lovit-o si care intre timp isi sunase seful , a spus ca lucreaza la 112. Cand a ajuns acolo asteptau 2 politisti care au plecat cu doamna respectiva. Prietenei mele i s-au facut radiografii la piciorul stang, unde are o echimoza destul de mare si la torace deoarece o dureau si inca o dor coastele.Desi era lovita si la cap, intrucat a fost aruncata pe asfalt, si avea o umflatura in partea dreapta langa tampla,nu i s-a facut nimic.Inainte sa plece politistii i-au spus ca urmeaza sa o contacteze pentru a merge sa dea declaratie.  Medicii de la spital nu i-au eliberat niciun document care sa ateste problemele pe care le are in urma accidentului. Ce trebuie sa faca prietena mea in continuare, sa mearga la medicina legala sa solicite certificat , sa faca plangere impotriva vinovatei? Care este procedura legala in astfel de cazuri. Va multumesc

• Moderator

Ți-ai dat singur detalii in ultima parte a intrebării. Pentru altele suplimentare, poți contacta un avocat. Mai mult ca sigur a fost deschis un dosar de cercetare penală, prietena ta ar trebui să se intereseze de aceste aspecte la Poliție.

• 3 years later...

Buna seara , circulam in data de 18.10.2018 pe strada am oprit la o trecere de pietoni si dupa ce pietoni au traversat am vrut sa inaintez din pacate o fata a venit in fuga din lateral spate pe trecere si sa izbit in partea din spate a autovehiculului.Mentionez : Fata nu a cazut pe carosabil si nu a avut nimic. Permisul este suspendat pe motiv accident cu victima intocmit dosar penal. 1. Cum as putea primi o fotocopie color sau alb negru a permisului pentru angajare. 2. Ce trebuie sa fac sau cum pot afla in ce stadiu este dosarul sau daca se va inchieia curand.