Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda Dublata

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, am si eu o mica intrebare/nelamurire: In urma cu 2 luni am primit o amenda de la jandarmerie , pentru deranjarea linistii publicepe motiv ca am dat prea tare muzica la masina....(abia daca auzeam de afara, mai aveam si geamurile inchise, ma rog, nu mai conteaza) pe articolul 61 mi se pare. Nu am platiti-o pentru ca a 2-a zi am plecat din tara . M-am intors de curand si azi am primit un plic prin care eram instiintat ca nu am platit amenda si din acest motiv s-a dublat, am sunat la doamna de acolo si mi-au spus ca au mai trimis un plic ( probabil dar nu am fost acasa) si ca e normal sa se dubleze, ei bine mie nu mi se pare normal si vreau sa stiu daca are dreptate. E normal sa se dubleze amenda dupa 2 luni? Si se mai dubleaza in continuare?

Va multumesc frumos 

Publicat (modificat)

Site-ul Politisti.ro are stricta legatura cu Politia Romana.

Nu ne intereseaza jandarmii, si daca doriti lamuriri de natura contraventionala, consultati O.G. 2/2001 si Lg. 61/1991R.

Alt contribuabil care a fost amendat pe nedrept, abuzuri peste tot....

Modificat de Marius
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Vorbesti aiurea! Site-ul nu reprezinta Politia Romana sau MAI. Deasemenea, acest site este creat de catre politisti, pentru politisti, in primul rand.

Nu exista Politia Nationala, ci Politia Romana!

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.