Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Pot detine catuse ?

Alin20

Question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Am nevoie de ele pentru simplu fapt pentru dizain si as mai avea nevoie de el pentru un clipvideo !! 

Superb! :D

• Upvote 2
  • 0

Dacă ții atât de mult să ai cătușe, săvârșește o infracțiune și o să le ai gratis și pe o perioadă așa de lungă încât o să ți se scârbească.

• Upvote 1
  • 0
  • Moderator

Da, poti sa cumperi si sa deti catuse, insa folosirea lor pentru a simula "calitati oficiale" ori pentru intimidare, intra sub incidenta legii penale. Ce faci tu cu ele in intimitate ori pe platoul de filmare, este o chestiune de moralitate...

• 0

Multumesc mult domnule CITADELA

Si inca o intrebare as ma aivea la dumneavoastra. Am un maic care deja a mers la filmare unui clip si acolo pe platou a gasit si o pereche de catuse si a facut cateva poze cu ele la maini. Daca aele poze le va pune pe o pagina de zocializare de exemplu "Facebook" incalca legea ? Multumesc anticipat pentru raspuns!!

• 0

Nu stiu daca poate fi neaparat numit fetish.Cand eream mic aveam un vecin care lucra la Politie si de atunci visam sa ajung si eu din diferite motive personale nu am putut ajunge.Si cred ca si din aceatsa cauza as vrea atata de mult sa am  

• 0

Și eu am visat să fiu pilot, dar din diferite motive nu am ajuns, asta nu înseamnă că port diferite accesorii ale uniformei de pilot și nici nu am cumpărat vre-un MiG - 21 sau părți din acesta. Am ales varianta B. 

• 0

Pai cine a inceput cu poantele? Nu tu? Raspundem si noi cu "dizain"...

Pe langa catuse, ia-ti si o tomfa, sigur vei ajunge la "zambareti"  :naughty:

• 0

Multumesc pentru raspunsuri. Se vede cat va intereseaza sa raspundeti serios :)

Pune-ti catusele cu mainile la spate si inghite cheia.

Cronometreaza timpul pana cand iti revine cheia in mana sa te deschizi.

Daca reusesti in mai putin de 6 ore, "chiama" ghinizbucul si repeta actiunea

O sa fii trecut in cartea ghinizbucului

• Upvote 4
  • 0

Intrebarea mea a fost cat se poate de sincera si fara "poante".Un amic vrea sa asi faca un video la o melodie si eu il voi ajuta si nu eream sigur daca voi avea probleme cu legea daca voi detine o pereche de catuse !! 

• 0
  • Moderator

Nu e ilegal sa le detii, nici sa le folosesti in videoclip. E cu hip-hop si suparare pe lume, nu? Me against the system and shit, a?

• 0

Nu este vorba despre droguri si problemele care le pot cauza!! Si inca o intrebare am un amic care a filmat intrun video si cei de la studio aveau catuse acolo si a facut si el cateva poze cu ele la maini. Daca va posta pozele de exemplu pe Facebook vor fi probleme cu legea ?