Jump to content
POLITISTI.ro

Oferta - catuse Smith & Wesson la un pret special pt membrii forumului


CITADELA

Recommended Posts

 • Moderator

Ofertă specială, dar limitată pentru membri forumului POLITISTI.ro

Dragi colegi, am obținut întâmplător de la un amic, ce deține un magazin on-line în străinătate de echipamente tactice, o ofertă pentru membrii acestui forum, de cătușe cu lanț marca Smith & Wesson la prețul de 90 RON (inclusiv taxele poștale până la domiciliul clientului). În consecință, cei interesați vor plăti 90 de lei pentru o pereche de cătușe Smith & Wesson. Nu cred că mai este nevoie să vă amintesc de notorietatea de care se bucură acest brand în domeniul echipamentelor tactice și de calitatea produselor lor. Ca informatie, pe care singuri o puteți verifica accesând website-ul producătorului, acest tip de cătușe se vând începând de la 30 Euro în sus, preț ce nu include taxele poștale.

Problema stă în felul următor:

 • Există un stoc limitat, respectiv 9 perechi de cătușe, pe care omul este dispus să le vândă în aceste condiții
 • Banii trebuie trimiși în avans, deoarece nu există posibilitatea trimiterii cu plata ramburs la coletele internaționale și în plus, nu aș vrea să avem surprize neplăcute.

Cine este interesat, sa-mi dea PM (mesaj privat) pentru a stabili detaliile necesare.

p5090072.jpgp5090071.jpgp5090074.jpg

p5090075o.jpgp5090076.jpgp5090077.jpg

Având în vedere că stocul este numai de 9 perechi de cătușe, primul venit va fi și primul servit. De asemenea vă rog să dați dovadă de seriozitate, întrucât dacă experiența este pozitivă, vom mai putea spera pe viitor și la alte astfel de facilități din partea omului.

Mulțumesc pentru înțelegere.

 • Upvote 3
Link to comment

salut... ma intereseaza sa cumpar o pereche de catuse...intrebarea e daca sunt din acelea care au cheia cu 2 zimtzi ? plata se face la primirea la domiciliu prin curier nu ?

Link to comment
 • Moderator

din cate stiu eu, cheile sunt fara zimti, dar au in partea opusa un pin cu care se blocheaza. ma documentez si iti spun. detalii privind livrarea si plata in PM

Link to comment
 • Member

huh, jucariile mele au ajuns la timp si sunt foarte multumit de ele. Citadela, eu unul mai astept ceva oferte de astea;)

Link to comment
 • Moderator

Și sunteți mulțumiți de calitatea lor?

Acum parcă îmi pare rău că nu m-am înscris și eu pentru o pereche. Am găsit pe okazii că le vând băieții în jurul a 200 de lei,

Link to comment
 • Member

Eu unul nu am experienţă însă par foarte bune.

Chiar astăzi am mers şi-am ridicat armamentul şi ne zicea un domn de acolo că nu au cătuşe şi baston să ne dea şi că trebuie să ni le cumpărăm singuri.

Eu le-am zis că deja am făcut lucrul acesta la care el mi-a replicat:

"Dacă nu sunt cumpărate din magazinele M.A.I., o să ai mari probleme în caz că-ţi scapă hoţul, iar atunci când va veni dom' procuror să te cerceteze nu vei şti pe unde să o apuci."

Nu i-am mai răspuns pentru că părea că le ştie pe toate şi am plecat cu inima împăcată pentru că ştiam că am ceva de calitate acasă.

Edited by Bogdanel
Link to comment
 • Moderator

Întradevăr știe și se pricepe domnul magazioner referitor la cum se face cercetarea, cum se pune problema la Parchet și de ce detalii este interesat procurorul într-un astfel de caz ... :doh:

Trebuia să-i spui că dacă vei prinde un hoț și nu ai cu ce să-l legi o să-i faci tu lui o plângere la parchet pentru că nu și-a făcut datoria, astfel încât să te doteze cu magnificile și grozavele cătușe MAI.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Am ridicat si eu astazi pachetul de la posta.

Intrucat am putut compara catusele primite cu cele tip MAI, pot trage urmatoarele concluzii:

-modelul este asemanator-model cu zale;

-ambele modele au sistem cu piedica (poti sa te dai peste cap cu agrafe, sine de dosar, ace de siguranta), daca ai pus piedica, musai ai nevoie de cheia originala sa le desfaci;

-catusele S&W sunt de dimensiuni mai mici (pe Mike Tyson nu cred ca-l cuprind :D ) si mult mai usoare, ceea ce cred ca sunt mai comode politistilor ce le utilizeaza la patrulare- un+ S&W;

-catusele tip MAI au cheita cu model in F, iar pe interior mecanismul este cu 2 randuri de zimti-avantaj tip MAI;

-catusele tip MAI au o sg cheita, cele S&W au venit cu 2 cheite- un+ S&W.

Una peste alta, ma declar multumit, stiam ce cumpar (studiasem inainte o pereche marca S&W la un coleg) iar faptul ca sunt usoare pt. mine conteaza f. mult.

Urmeaza achizitia si a unui toc corespunzator, din material cordura, am gasit la pretul de 35 lei pe net.

post-284-0-06052400-1337704766_thumb.jpg

Edited by danpin
 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

...întrucât dacă experiența este pozitivă, vom mai putea spera pe viitor și la alte astfel de facilități din partea omului.

Asteptam si alte oferte :):emo-yessir:

 • Upvote 1
Link to comment

Da.. si eu as dorii un set de catuse de acest gen daca mai sunt la oferte, caci IPJ Valcea nu s-a deranjat sa ne ofere echipamentu din dotare gen [ toc pistol, baston , catuse, spray, precum si porturile aferente ]. Multumesc.

Edited by Mari
Link to comment
 • Member

Da.. si eu as dorii un set de catuse de acest gen daca mai sunt la oferte, caci IPJ Valcea nu s-a deranjat sa ne ofere echipamentu din dotare gen [ toc pistol, baston , catuse, spray, precum si porturile aferente ]. Multumesc.

Dacă citeai mai sus, observai că s-au terminat de mult timp.

Poate data viitoare.

Link to comment
 • Moderator

Multumesc pt votul de incredere! Experimentul s-a incheiat pozitiv pentru toata lumea, asa ca sper sa mai existe astfel de oferte.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.