Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Salut, domnilor colegi!

Având în vedere dotarea politiștilor, am în posesie o pereche de catușe care probabil au servit cateva serii de oameni ai statului, dar din pacate arată cam deplorabil, totuși iși fac datoria impecabil! Îmi ofera cineva ceva soluții pentru curațarea acestora?

Vă mulțumesc!

w7mpf9.jpg

2cdwcpt.jpg

Modificat de cs777
  • Membru
Publicat

Celelate catușe care le-am avut, același model au fost curatate de un colarat, dar pana sa-mi gasesc omul, m-am gandit sa le reconditionez eu, astept inca variante, daca mai sunt! multumesc!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Daca esti din Bucuresti, iti recomand un atelier situat unde in spate la Piata Obor. se ocupa inclusiv de bronaj pt arme, asa ca o sa-ti faca "bratarile" mai ceva decat cele noi. Vezi ca ai PM de la mine.

• Apreciez 1
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua, la cătușele pe care le am s-a stricat sistemul de blocare, una dintre ele ajungând să se deschidă foarte ușor cand se exercită forță in sens opus incuierii. Poate fi reparată respectiva încuietoare? Sau voi fi nevoit să îmi achiziționez o pereche nouă.

• Marius a modificat titlul în Reparatie / curatare / reconditionare catuse

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.