Jump to content
POLITISTI.ro

Reparatie / curatare / reconditionare catuse

cs777

Recommended Posts

• Member

Salut, domnilor colegi!

Având în vedere dotarea politiștilor, am în posesie o pereche de catușe care probabil au servit cateva serii de oameni ai statului, dar din pacate arată cam deplorabil, totuși iși fac datoria impecabil! Îmi ofera cineva ceva soluții pentru curațarea acestora?

Vă mulțumesc!

w7mpf9.jpg

2cdwcpt.jpg

Edited by cs777
  • Member

Cosmi eu pe primul " marocan" din Pata pe care urmeaza sa-l incatusez l-as si pune sa le lustruiasca bine de tot!Ca doar ei le murdaresc :) !

• Upvote 5
  • Member

Celelate catușe care le-am avut, același model au fost curatate de un colarat, dar pana sa-mi gasesc omul, m-am gandit sa le reconditionez eu, astept inca variante, daca mai sunt! multumesc!

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

Daca esti din Bucuresti, iti recomand un atelier situat unde in spate la Piata Obor. se ocupa inclusiv de bronaj pt arme, asa ca o sa-ti faca "bratarile" mai ceva decat cele noi. Vezi ca ai PM de la mine.

• Upvote 1
  • 4 years later...

Bună ziua, la cătușele pe care le am s-a stricat sistemul de blocare, una dintre ele ajungând să se deschidă foarte ușor cand se exercită forță in sens opus incuierii. Poate fi reparată respectiva încuietoare? Sau voi fi nevoit să îmi achiziționez o pereche nouă.

• Marius changed the title to Reparatie / curatare / reconditionare catuse