Jump to content
POLITISTI.ro

Charlie
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Domnilor poliţişti ce părere aveţi şi ce puteţi să-mi spuneţi despre firmele de recuperări despăgubiri din daune auto, aceşti aşa-zis consultanţi daune auto ori asistenţă daune auto?

Am observat că e plin internetul de asemenea oferte, prin care diferite firme îţi oferă serviciile de consultanţă / asistenţă referitoare la obţinerea unor despăgubiri pentru daunele auto cât şi pentru victimele accidentelor rutiere şi aş vrea să ştiu dacă putem avea încredere.

Aştept cu interes răspunsurile dvs.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Şi cum poate un cetăţean să se protejeze pentru a nu îi fi furate datele personale din spitale? La fel de bine, aceste date pot fi date ziariştilor şi să apari prin ziare în postura de victimă a unui accident rutier.

Ce se poate face în acest sens? Se poate depune plângere la poliţie?

Link to comment
  • Moderator

În România activitatea de protecţie a datelor cu caracter personal revine Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, autoritate publică autonomă şi independentă faţă de orice autoritate a administraţiei publice. Constatarea contravenţiilor prevăzute în Legea nr. 677/2001 şi aplicarea sancţiunilor se efectuează de către autoritatea de supraveghere.

Detalii găseşti aici:

Link to comment
  • 1 month later...

Acum văd si eu această discutie, iar daca imi dati voie voi adauga si eu cateva randuri.

Aceste practici ale acestor "vânătorilor de daune" sunt destul de elaborate si se axează în special pe tragedii cu potential mediatic. Firmele de consultantă recrutează pe internet persoane pe care le introduc într-un sistem de tip piramidal. Cu cât acesti asa-zis colaboratorii identifică si recrutează mai multe cazuri de accidente grave, cu atât câstigă mai multi bani.

La final, acesti "specialisti în consultantă" iau cel putin jumătate din suma plătită cu titlu despăgubire. Sunt multe cazuri când familia victimei nici nici nu mai este parte din proces si se practică cesiunea drepturilor litigioase de la familie către firma respectivă de consultantă. Pe internet, găsiti  foarte usor numeroase firme care poartă denumiri cu tentă oficială si care se ocupă cu identificarea si solutionarea cazurilor de vătămări din accidente grave. Absolut toti sunt niste impostori si profitori!

Link to comment
  • 2 years later...

Bună ziua recent sora mea a avut un accident stătea în stația de autobuz și a intrat o mașină în ea și din accident a rezultat amputarea piciorului acuma întrebarea mea este pe cine îmi recomandați firma sau avocat specializat în despagubiri accidente și rca sincer nu cunosc pe nimeni și mă suna foarte multe firme de recuperări despagubiri accidente as dori sa mă informati pașii pe care trebuie sa îi urmez ca sora mea sa primească despagubiri plus proteza extrem de scumpa suntem oameni simpli aștept raspunsurile voastre va mulțumesc din suflet 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.