Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

@Marius: Mie mi-a ramas in minte un pasaj din articolul din 23 ianuarie, respectiv, "Primii poliţişti care beneficiază de înnoirea armamentului din dotare, sunt cei din structurile de poliţie rutieră ale Capitalei. În această primă etapă, peste 100 de poliţişti care îşi desfăşoară activitea exclusiv în stradă, au fost dotaţi cu noile pistoale Glock 17 şi 19 Gen 4." si de aceea am crezut ca au primit pistoale noi. Problema este ca si stocurile de pistoale "de rezerva" se vor epuiza. Sper doar ca odata cu terminarea acestora, sa nu se termine si schimbarea pistoalelor pentru toti politistii din operativ.

Publicat

Au dreptate. Sunt noi pentru că au fost ținute în vaselină, la conserbvat.

Publicat

Pistoalele Glock 19, distribuite Brigăzii Rutiere, sunt generația IV. În schimb, Glock-ul 17, nu. Împortant este că sunt noi, ca și generație, și încomparabil mai bune decât cele pe care le foloseam, adică celebrul Carpați. Priza pe armă este una foarte bună (poți ține pistolul ”sănătos” cu ambele mâini fără să-l pierzi în palme) și prin asta crește considerabil precizia la țintă iar reculul nu mi se pare mare. Am participat, acum vreo două săptîmâni, la prima ședință de tragere cu Glock-ul organizată în poligonul acoperit al IGPR-ului (10 cartușe, de voie, în ținta ”piept”) și pot spune că este altceva.

• 3 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Atat a tinut miracolul. Sincer, nu ma asteptam la nimic altceva din partea lor ...voi da ?

Publicat

Având în vedere că am mai trecut printr-o asemenea fază eram sigur că așa se va întâmpla.

• Moderator
Publicat

Nu stiu ce ascultati voi dar eu am inteles de pe la stiri ca "performantele" actualilor tehnocrati ne duc rau in jos si s-ar prevedea o noua serie de taieri salariale... Asa ca...robinetul de la buget e putin inchis!

Publicat
în urmă cu 4 ore, danpin a scris:

Nu stiu ce ascultati voi

În niciun caz „Radio Șanț”.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.