Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna seara, tocmai am fost martorul ocular unui accident rutier soldat cu victime, mi s-au luat datele si numarul de telefon si mi s-a spus ca o sa fiu sunat pt declaratie . Fiind pentru prima data in situatia asta [si sper ca si ultima] sunt curios care sunt pasii procedurii , daca o sa fiu somat de mai multe ori la politie si chestii de genul acesta. Multumesc anticipat pt raspuns . [imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea aceasta dar nu am gasit topicul]

Modificat de Radu1993
  • Moderator
Publicat

Nu ai de ce să-ţi faci griji sau probleme. O să te sune un coleg şi vei da o declaraţie în care să povesteşti ce ai văzut. E o datorie civică a fiecărui cetăţean, faci un bine comunităţii şi societăţii, îţi aduci contribuţia la stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul. Nu trebuie decât să spui exact ceea ce ai văzut acolo.

În mod normal nu o să te someze nimeni, dacă eşti responsabil şi vei merge să dai aceea declaraţie. În schimb dacă nu te vei duce, poţi fi şi constrâns prin sancţiuni, etc

• Apreciez 2
Publicat

Multumesc mult pt raspuns m-ai calmat serios ...masina din fata mea a acrosat 2 femei pe trecerea de pietoni ...pt o secunda mam gandit sa nu raman dar pur si simplu nu am putut ...dar dupa ce a venit politia si asa am inceput sa ma gandesc ca o sa ma poarte prin sectia de politie de 1000 de ori . Mersi inca o data pt raspuns.

• Membru
Publicat

Unde s-a intamat accidentul?In Cluj?Ai facut bine ca ai ramas si tin sa te anunt ca nu vei fi purtat de 1000 de ori ci o data la Politie si o data in fata instantei daca se ajunge acolo!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.