Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)
Era si timpul!
Modificat de Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior, e inutil și interzis de regulament. Mulțumesc.
Publicat

Mateuta sper sa te convingi cat mai repede cine este mamutul SNPPC. Nu este initiativa lor....

Publicat

Ai inteles gresit. Doar am postat screenshot cu ce a zis ala ca imi era lene sa scriu de pe telefon cu cuvintele mele. Nu-s inscris in niciun sindicat pentru ca n-am incredere in ele.

• Apreciez 2
Publicat

Daca citesti ce scrie pe contul lor ai crede ca politia este condusa de snppc Suceava si domnul Coarna!!!!!Ma gandesc cand are timp,cred ca in pauza de publicitate de la Antena 3......

Screenshot_2015-09-24-20-22-19.jpg

Screenshot_2015-09-24-20-22-19.jpg

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Pe perioada cursului de inițiere în carieră de 4 luni, pentru cei încadrati din sursa externa se acorda norma de hrana ?

Menționez că nu voi solicita cazare deoarece locuiesc în apropriere de locul unde se va desfășura cursul

Mulțumesc

Publicat

Pe perioada cursului de inițiere în carieră pentru agenții din sursa externă se acorda norma de hrana? 

Menționez că nu voi solicita cazare deoarece locuiesc în zona unde se va ține cursul și voi face naveta.

Mulțumesc

• Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.