Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

buna ziua tuturor smile.gif

tot mai des, de parca altele nu erau de ajuns, se tot zvoneste ca incepand cu luna aprilie , pe o perioada nedeterminata nu ni se vor mai da sumele alocate indemnizatiei lunare de hrana (asa zisul ordin 50) .... cum s-ar spune vom mai fi vaduviti de inca 6-7 milioane lei vechi lunar angry.gif

cum comentati asta ?

sau poate cineva mai avizat ca mine pe acest forum sa confirme ori infirme zvonul.

cu respect.

• Apreciez 1
  • Displace 6
Publicat

Nu am auzit nimic in acest sens, dar nu m-ar mai mira sa fie asa. Doar traim in Romania! Asta explica totul, nu crezi?

Publicat

Si la IPJ Constanta s-a auzit acest zvon . Sa vedem cine o sa mai vina la serviciu ...

Publicat (modificat)

today pentru ce ziar lucrezi? sau televiziune?

nu ca as avea ceva impotriva dar vrem sa stim cu cine vorbim

Modificat de nicuno1
Publicat

buna ziua tuturor :)

tot mai des, de parca altele nu erau de ajuns, se tot zvoneste ca incepand cu luna aprilie , pe o perioada nedeterminata nu ni se vor mai da sumele alocate indemnizatiei lunare de hrana (asa zisul ordin 50) .... cum s-ar spune vom mai fi vaduviti de inca 6-7 milioane lei vechi lunar :angry:

cum comentati asta ?

sau poate cineva mai avizat ca mine pe acest forum sa confirme ori infirme zvonul.

cu respect.

ai intrat doar ca să arunci pastila și să luați pulsul? Vreți să vedeți câți dintre noi sar întrun picior de bucurie, doar la auzul acestui zvon? Unde lucrezi?

Zvonuri privind suspendarea plății ordinului 50 sunt, mai important este să nu se împlinească, fiindcă poate deveni obișnuință. Se spune că după ce ni-l vor lua putem să-i punem cruce. S-ar fi ajuns la un acord în ceea ce privește disponibilizările: nu vor mai da pe nimeni afară, dar pentru a susține financiar toate funcțiile este necesar să ne mai reducă încă o dată veniturile, astfel că vor să ne ia această normă de hrană. Părerea mea că este posibil orice, nu mă mai miră nimic, dar deocamdată este doar un zvon.

În cazul în care se va întâmpla (Doamne ferește) sunt curios câți dintre noi vor avea curajul să ridice glasul și să ia atitudine. Fiindcă în acel moment va fi nevoie de o adevărată revoltă. Părerea mea.

Publicat (modificat)

Și la IPJ Caras-Severin circulă astfel de zvonuri, mai dureros ca e posibil ca din Mai sa nu-l mai vedem deloc. La fel ca si anteprenorul meu, întreb dacă o fi să se întâmple așa cv, câți vor ridica glasul??????? Sunt ferm convins ca nimeni și din experiența mea de 16 ani de Poliție, pot să spun că oricare ar fi ecou glasurilor noastre efectul va fi zero. Oricare ar fi părerea ta sau opinia sau nemulțumirea nimeni nu te bagă in seama si părerea ta nu contează. Suntem aici sa ne mai descărcăm sufletele să ne mai exprimăm părerile, să fim realiști multe opțiuni nu avem și nici nu ne poate ajuta nimeni.....efectul? Scapă cine poate.....și cum bine știți din experiență....ai Dreptul sa Taci !!!

Modificat de nelupin71
Publicat

Exista o singura solutie.

Stop masina.

Sa mearga cand o avea combustibil.

Spontane......spontane.

Cine are urechi de auzit sa auda.

De ce?

Pentru ca atunci cand politistii au fost chemati la multele mitinguri au crezut ca ei nu conteaza si mai bine au stat la o berica sau au mers la pescuit.

Va reamintesc ca numai in Bucuresti sunt 5000 de politisti. Nu prea am vazut la mitinguri nici macar toti liderii din Bucuresti.

,,Nu stati la balcoane, ca muriti de foame" parca asa se striga la ultimul miting.

Cea mai tare scuza : am examen pentru centura portocalie!!!!

Asa ca dragi colegi la vremuri extreme -solutii extreme.

Pentru ca asa am fost obisnuiti sa gandim de catre generatiile de politisti pe care le-am gasit in intreprindere.

Platim pentru ca inaintasii nostrii au tacut- sa nu-l supere pe sefu'.

Nu va trece mult pana ce vom aduce de acasa 200-300 de lei noi sa ne mearga vechimea, sa avem continuitate in munca.

Numai ca ,,donii" politicieni, care cu [cenzurat] ne conduc, nu stiu povestea cu magarul care cand s-a obisnuit sa nu mai manance nimic, a murit.

Toti stam si asteptam sa ne pice din cer, ......asteptam de 1000 de ani. Numai noi si prin noi putem sa facem ceva.

Daca vom astepta pomana de la guvernanti, a se citii galeti, pelerine, bocanci, cisme ,ulei ,zahar, detergenti etc si generatiile urmatoare de politisti vor traii in genunchi.

Ganditi-va ca s-ar putea sa fie chiar copii dvs. pentru ca de obicei traditia se pastreaza.

Acum toti politistii gandesc de genul,, sa astept, poate nu voi fi eu".

Gandire paguboasa.

Repet, cand veti dorii sa protestati s-ar putea ca sindicatele sa nu mai existe, bune sau rele dupa caz.

,,O nedreptate facuta unuia dintre noi este o nedreptate facuta tuturor".

• Apreciez 2
Publicat

cica ar fi spus igas pe la tv ca o sa luam toti banii, desi existase si varianta sa luam salariul fara norma de hrana

Publicat

Confirm si eu ca la comunitarii din Constanta li s-au taiat banii de mancare. Este foarte posibil sa inceapa si la noi hora. De la sursa stiu ca primarii care au incercat sa acorde in continuare acesti bani au fost amenintati de la Bucuresti cu dosare penale.

Publicat

Si la I.P.J. Timis se aude ca liderii sindicali ar fi negociat cu marii diriguitori al neamului sa nu mai dea politisti afara, dar ca ne vor suspenda ordinul 50 pe o perioada de timp. Doar pentru o perioada! nu va vine sa zambiti? Mie nu... Ingenunchiati, cavalerii mei!!!

Publicat

Eu zic o perioada de timp sa suspendam intretinerile, chiriile, ratele la banci, sa nu mai mancam si sa nu mai respiram.

Ce am ajuns!!!

Cine face pariu ca ,,fiinta extraordinara" nu este ,,straina" de ce ni se intampla si ce ni se va intampla?

• Membru
Publicat

Din păcate şi pe la Cluj circulă zvonuri cu reducerea Ord.50. Prima dată am auzit zilele trecute de la un jandarm care face pază la Parchet. Cică nu mai dau oameni afară, dar taie din norma de hrană... oricum, C.T.P. spunea azi ceva de genul: " mai e loc şi pentru alte nenorociri din partea acestui guvern" ... şi eu unul sunt convins de acest lucru.

Publicat (modificat)

hmm..ciudat tu esti in cluj(nashipa)...eu sunt din craiova....distanta mare :D .Si la mine s-a auzit despre asta...inseamna ca e un sambure de adevar...dar eu sper sa nu fie!

Modificat de povi
Publicat

să fie toate astea din cauza caschetelor alea aruncate lu tov...? Io așa cred

Publicat

Nelupin motivul este altul.

Politistii sunt educati inca din scoala, unii chiar se nasc cu asta, sa recunoasca infractorii.

• Membru
Publicat

Eu nu cred ca vor avea tupeul sa faca asa ceva...cu toate ca in politia romana exista multi struti, inca mai suntem cel putin 6000 care ne putem intoarce la Bucuresti oricand. :emo-box:

Publicat

Am vorbit si eu personal cu liderul nostru de sindicat de la inspectorat pe aceasta problema, si m-a asigurat ca nu este nimic adevarat si ca sunt doar zvonuri neintemeiate, dar din cruda experienta a ultimelor noua luni, cum s-a auzit un zvon, cum s-a adeverit cel putin o parte din el! Concluzia e ca ori liderul sindical habar nu avea, ori, cum spunea un coleg mai sus, sindicatul a negociat sa nu fie dati oamenii afara, si sa taie norma de hrana.

daca s-ar intampla insa asa pe mine unul m-ar pune intr-o maaaaare incurcatura. Oare la ce sa ne mai asteptam?

• Membru
Publicat

Tocmai am vazut pe Intranet o postare a Pro Lex in care se infirma aceste zvonuri. :emo-yessir:

Publicat

astazi a fost un coleg al meu la inspectorat si a vorbit cu cineva de la financiar....si i s-a spus ca nu vor reduce norma de hrana pana la urma. ca sunt multi care au 13-14-15 milioane salariu. iar daca nu se mai da norma de hrana, vor pleca ffffoarte multi pentru ca nu le va mai conveni. lucru pe care inspectoratele nu si-l permit. dar vorba aia....de la zis pana la facut e cale lunga.....ramane sa vedem saptamana viitoare care va fi situatia pana la urma... :|

• Moderator
Publicat

Flux de ştiri al M.A.I.

Postat la ora 13:36, vineri, 08 aprilie 2011

Având în vedere unele aspecte prezentate în mass-media cu privire la plata drepturilor salariale pentru angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru corecta informare a opiniei publice, facem următoarele precizări :

În prezent, au fost deschise creditele bugetare către unităţile subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru asigurarea plăţii integrale a drepturilor pentru salariaţii M.A.I., inclusiv în ceea ce priveşte norma financiară de hrană care va fi plătită în cuantum integral.

Precizăm că nu există diminuări ale drepturilor salariale aferente lunii aprilie, comparativ cu luna martie.

Publicat

liviu popa a tinut in mod expres sa sublinieze faptul ca luna asta vom lua banii integral, inclusiv norma de hrana. a facut acest lucru la videoconferinta. elvis nu mai cred nimic, cu atat mai putin ceea ce spune igas. eu doar spun ce s-a transmis. si din pacate nu avem decat sa asteptam. poate unii vor zice ca nu gandesc bine si ca ma complac in situatie, insa nu e deloc asa, insa in momentul asta chiar nu avem ce face. am fost de curand de serviciu in tura de noapte auto, insa eu reprezentam alaturi de coleg singura patrula auto de pe intreaga raza a sectiei si aveam masina "pe rosu". cuvintele sunt de prisos

Publicat (modificat)

Trecem prin perioade grele prieteni, dar la banii de remuneraţie nu se va umbla, dacă se va întâmpla aşa ceva înseamnă că dezastrul s-a produs. Adică colaps!. Se va merge înainte, haideţi să fim optimişti şi să lăsăm zvonacii. Ştiţi ce cred eu despre această categorie de zvonaci?: uneltele Diavolului, aruncă pastila pe piaţă şi văd cum se vinde apoi cei care supraveghează piaţa iau măsuri. Eu am născocit mai demult o sintagmă: am scăpat de inundaţii!(1970- la zi pe etape de ani, înţelegeţi voi), am scăpat de radiaţii, am scăpat de indicaţii, scăpăm oare de zvonacii? :hmmmt: . Hai să auzim de bine!

Modificat de avam
  • Apreciez 2
Publicat

"Având în vedere unele aspecte prezentate în mass-media cu privire la plata drepturilor salariale pentru angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor..."

Ca de exemplu realitatea.net .

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.