Jump to content
POLITISTI.ro

CIV motoreta 150


clavdiu

Recommended Posts

Buna ziua, am si eu o motoreta de 150 marca firstbike. Am cumpărat-o cu acte făcute pe primărie de 49 iar eu as vrea sa ii fac actele legale de 150. Nu am nimic pe numele meu deoarece a fost o situatie mai complicata, dar daca o sa fie nevoie pot obtine un contract de vânzare cumpărare. Vreau sa o inmatriculez dar nu am carte rar, am doar acel certificat de la primărie si o copie dupa civ dar cred ca e falsificata si aia. Ce as putea face in cazul acesta sa o pot înmatricula pe numele meu si sa ii fac itp si asigurare ca sa pot merge in regula cu ea ? La mine in oras pot merge cu ea fără nici o problema dar ma gândesc sa fac naveta cu ea si ies din oras, asa ca as vrea sa fiu in regula. Ce pot face in acest caz ?

Va multumesc.

  • Downvote 1
Link to comment

Eu nu am intrebat daca am facut eu ceva ilegal, vreau sa imi raspundeti la intrebarea pe care v-am adresat-o nu sa faceti offtopic. Pot face ceva sau nu ?

  • Downvote 1
Link to comment

Stiu foarte bine pe ce forum sunt, si am intrat pentru a obtine anumite raspunsuri care sa ma ajute sa imi pun motoscuterul in legalitate. Daca dumneavoastra considerati ca eu incalc legea eu nu am aceeasi parere. Puteam sa raman cu aceste numere si sa circul in orasul meu fara nici o problema pentru ca am fost la politie le-am adus motoscuterul in fata i-am chemat sa vada despre ce este vorba, le-am aratat ce acte am si au zis ca pot sa circul fara nici o problema si ca nu cer ITP si asigurare. Cu toate astea eu incerc sa ii fac acte originale si sa imi fac ITP si asigurare si dumneavoastra nu vreti sa ma ajutati ?

Nu cred ca a fost tupeu din partea mea, doar ca vreau sa obtin raspuns la problema mea.

Va respect pentru ca si eu lucrez in sistem dar nu ca politist, pot spune ca suntem colegi si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.

  • Downvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.