Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,
Imi cer scuse ca apelez la un mesaj privat dat locul unde scrie" intreaba un politist aici" este inactiv si nu mi-am dat seama unde pot posta problema mea in acest forum.
Problema mea este urmatoarea:

De peste 8 ani sunt sunata pe telefonul mobil cu numar ascuns si cu numere vizibile, primesc mesaje injurioase (cu numar vizibi). In cei 8 ani: mi-am schimbat nr. de tel - a fost gasit si noul numar; am facut plangere la politie - mi-au raspuns ca daca mesajele nu contin amenintari la viata mea, ei nu pot face nimic. La compania de telefonie mi-au spusca nu pot interveni in nici un fel. NU STIU CINE ESTE PERSOANA (PERSOANELE) CARE face (fac) asta. Nu am nici cea mai vaga idee. Acum primesc si peste 100 de apeluri in 1-2 ore. Telefonul se descarca. Mesajele curg - 30 pe zi - toate foarte vulgare si jignitoare.Intrebare: CE POT FACE SA DESCOPAR CINE ESTE ACEASTA PERSOANA SI SA O TRAG LA RASPUNDERE PENTRU CEEA CE FACE? - VA MULTUMESC

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

O să iniţiezi câte un topic nou cu acelaşi subiect după câteva ore, până primeşti un răspuns pe placul tău sau care e problema?

Topicul ăsta nu-ţi mai place, e vechi sau răspunsurile nu sunt pe placul tău: 

Publicat

Imi daduse mie un mesaj privat cu textul de mai sus, si am indrumat-o sa posteze aici.

Poate d-aia si confuzia.

Numai bine! 

• Marius a modificat titlul în Hartuire prin mesaje jignitoare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.