Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

De peste 8 ani sunt sunata pe telefonul mobil cu numar ascuns si/sau vizibil, primesc mesaje injurioase (cu numar vizibi). In cei 8 ani: mi-am schimbat nrumarul de tel - a fost gasit si noul numar; am facut plangere la politie - mi-au raspuns ca daca mesajele nu contin amenintari la viata mea, ei nu pot face nimic. La compania de telefonie mi-au spus ca nu pot interveni in nici un fel. Nu stiu cine este persoana (persoanele) care face (fac) asta. Nu am nici cea mai vaga idee. Acum primesc si peste 100 de apeluri in 1-2 ore. Telefonul se descarca. Mesajele curg - 30 pe zi - toate foarte vulgare si jignitoare.

Intrebare: Ce pot face sa descopar cine este aceasta persoana si sa fie trasa la raspundere pentru ceea ce face? Va multumesc

Publicat

incepe prin a-ti schimba numarul de telefon si da-l doar la rude. daca vei primi noi apeluri pe noul numar vei sti ca una din rude e vinovata de "scurgerea" numarului catre cel/cea care te jigneste.

daca nu e vreo ruda da numarul rand pe rand la prieteni rugandu-i sa nu dea numarul la nimeni apoi astepti 2-3 zile pana sa dai numarul la alt prieten, si tot asa pana te prinzi unde e "scurgerea" si care e prietenul dragutz care da numarul tau unei terte persoane.

daca e prea greu ia-ti un telefon cu android si baga in blacklist oricine nu e in agenda si cu asta basta.

alta varianta....nu prea se vede la orizont.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ai mai putea sa-ti iei un telefon "fals",adica sa pui o cartela cu un numar nou pe care sa-l dai persoanelor in care nu ai incredere...pe care sa-l pui undeva in casa, pe silentios....sa fie tot timpul la incarcat....iar numarul tau real sa-l ai la tine....cu conditia sa fii foarte  atenta cui dai numarul tau real si sa-i instruiesti pe acestia sa dea numarul tau fals la persoanele "dubioase" care incearca sa-ti afle numarul....cand persoana respectiva va suna pe numarul tau "fals" si va vedea ca este valabil....va continua pe acel numar...crezand ca te streseaza...iar tu vei putea trai linistita :) Succes!!

Modificat de Mykail18

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.