Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuire prin SMS


laleliro

Recommended Posts

De peste 8 ani sunt sunata pe telefonul mobil cu numar ascuns si/sau vizibil, primesc mesaje injurioase (cu numar vizibi). In cei 8 ani: mi-am schimbat nrumarul de tel - a fost gasit si noul numar; am facut plangere la politie - mi-au raspuns ca daca mesajele nu contin amenintari la viata mea, ei nu pot face nimic. La compania de telefonie mi-au spus ca nu pot interveni in nici un fel. Nu stiu cine este persoana (persoanele) care face (fac) asta. Nu am nici cea mai vaga idee. Acum primesc si peste 100 de apeluri in 1-2 ore. Telefonul se descarca. Mesajele curg - 30 pe zi - toate foarte vulgare si jignitoare.

Intrebare: Ce pot face sa descopar cine este aceasta persoana si sa fie trasa la raspundere pentru ceea ce face? Va multumesc

Link to comment

incepe prin a-ti schimba numarul de telefon si da-l doar la rude. daca vei primi noi apeluri pe noul numar vei sti ca una din rude e vinovata de "scurgerea" numarului catre cel/cea care te jigneste.

daca nu e vreo ruda da numarul rand pe rand la prieteni rugandu-i sa nu dea numarul la nimeni apoi astepti 2-3 zile pana sa dai numarul la alt prieten, si tot asa pana te prinzi unde e "scurgerea" si care e prietenul dragutz care da numarul tau unei terte persoane.

 

daca e prea greu ia-ti un telefon cu android si baga in blacklist oricine nu e in agenda si cu asta basta.

 

alta varianta....nu prea se vede la orizont.

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment

Ai mai putea sa-ti iei un telefon "fals",adica sa pui o cartela cu un numar nou pe care sa-l dai persoanelor in care nu ai incredere...pe care sa-l pui undeva in casa, pe silentios....sa fie tot timpul la incarcat....iar numarul tau real sa-l ai la tine....cu conditia sa fii foarte  atenta cui dai numarul tau real si sa-i instruiesti pe acestia sa dea numarul tau fals la persoanele "dubioase" care incearca sa-ti afle numarul....cand persoana respectiva va suna pe numarul tau "fals" si va vedea ca este valabil....va continua pe acel numar...crezand ca te streseaza...iar tu vei putea trai linistita :) Succes!!

Edited by Mykail18
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.