Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Mi se pare ciudat suma fixa, fisele de echipare nu sunt stas....poate dupa ce iau 600 si eu trebuie sa duc chitanta de haine noi, gandeste ca pana azi nu a fost discriminare in MI , ceva este gandit si calculat, sper sa gandesc eu pesimist....

• Displace 3
Publicat

noi am primit ieri pe mail mesaj de la financiar ca luni in 14 intra salariu, iar in 16 intra si banii de haine, precizand doar ca vor fi 1/12 din suma...ramane sa vedem miercuri ce suma e

Publicat

da.Se dau 50 ron ISU , x ron jandarmi , Y ron femeia de servici de la primaria Cucuiata , Z ron cosaru de la Satu Mare.

Mare frustrare pe secretara de la Fierbinti.Ea nu primeste nimic anul acesta .

A postat si ea pe forumul politistilor.

Publicat

Elvis tu ai probleme mari.....ai frustrari din copilarie... nu vreau sa zic mai multe...

• Apreciez 1
  • Displace 18
Publicat

nu, dar nu vezi ca de la bani de haine unde s-a ajuns, am zis ca nu mai scriu nimic dar nu pot sa ma abtin,mai bine ne am vedea noi de ``curtea`` noastra ca e plina de ``balegar`` :)

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Gresit, functionar pubic cu statut special, tot la ordin ,comisarul nu da ordin,dispune sa faci o misiune ,refuzi,nu, si tu florin 30 ,crezi ca esti Columbo ?! E militarie mascata,civilii sunt la politia locala ,pe la bucuresti noi toate structurile participam la misiuni impreuna,suntem ca fratii , la tine la tara esti agent de politie,o mandrie se uda toate tsrancile cand te vad,esti o rusine

• Apreciez 2
  • Displace 10
Publicat

Elvis ,baiatule esti dus ,esti politist de cand erai in fasa, cand s-a demilitarizat politia erai la gradinita,esti agent,alfel erai sg maj.,toti din ministerul asta trebuie sa fim uniti dar cand vezi unul ca tine ,e usor sa ne dezbine , si totul pt ca doi colegi au spus ce au pe fluturasi, daca spuneau ca au 300 ron ,erau bineveniti ,nu? E acelasi buget cand or sa ia ei nu o sa luam noi ,apropo au vreo 2600+

• Apreciez 1
  • Displace 7
Publicat

dumitrescu2013 intra pe forumul vostru si lasa lectiile de morala 

cristi tu crezi ca daca ai plusul esti mai puternic? asa crezi si despre uniforma?

• Apreciez 3
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Dacă am plusul indică faptul că sunt poliţist. Şi da, sunt mândru că sunt poliţist şi nu jandar sau altă specie. Dovada? Toţi jandarii se visează poliţişti şi nu ştiu cum să ne mai copieze. Dar asta e deja altă discuţie. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cristi esti. Un NIMENI un mare 0 nu meriti sa faci parte din sistem fa-ne tuturor un bine si da-ti demisia

Valabil si pentru daniel 24

• Displace 18
Publicat (modificat)

Geos23, dupa fraza pe care te-ai chinuit sa o expui, eu cred ca tu esti un mare nimeni. Si oricum am o mare presimtire ca nu vei ramane nici tu impostorule prea mult printre noi. Te propun banat!

P.S. Daca toti politistii ar fi ca si Cristi, Politia Romana ar fi mult mai buna!

Modificat de adrianPMO
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Cristi esti. Un NIMENI un mare 0 nu meriti sa faci parte din sistem fa-ne tuturor un bine si da-ti demisia

Valabil si pentru daniel 24

Sa ne faci un bine, sa nu mai intri pe site ,adminii va rog mult, nu mai lasati toti impostorii frustrati sa intre aici..!! Scuze de off-topic.

Publicat

Off topic.

Astia de la Baneasa ar trebuii sa se duca sa mai mature putin prin poligon.Nu de alta dar e posibil sa avem tragere luna asta si nu vreau sa calc in ceva...Cat despre plusuri..La cate am vazut si am auzit in 24 de ani de cand sunt POLITIST(si ma mandresc), mai bine sa nu stie lumea cine sunt !

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Buna Ziua tuturoR......In primul rand imi cer scuze ca sunt in afara subiectului forumului....dar citesc acest forum de mai bine de 2 ani si respect pentru cei care l-au infintat. Doresc doar sa imi spun parerea mea.....bineinteles daca este permis. In primul rand imi pare foarte rau ca nu functioneaza deratizarea pe acest forum ca poate asa nu ma aflam nici eu aici si postand. Eram sarcastic. Rusine la nenea care a zis chestia cu deratizarea............apropo....jandarmii si pompierii nu sunt insecte in acest minister..........si la fel ca si in orice structura exista si uscaturiile padurii.....si la voi domnilor politisti si la noi.......si peste tot........Zicea un domn politist, pt. ca coleg nu pot sa il numesc  si nu pentru ca nu il consider eu sau alti colegi de-ai nostri dar prin vorbele lui a interzis chestia asta prin cuvintele lui care denotau doar o FRUSTRARE MAJORA......poate juvenila si penibila. Sincer chiar nu stiu cum sta treaba la jandarmi sau la politie......cu banii astia dar sper ca sunteti constienti ca din pacate pentru unii se intristeaza ca impartim aceeasi bani......Domnilor.......toti odata primim acesti bani. Nu pot sa spun decat ca AM si AM avut intotdeauna mare respect pentru politisti. Majoritatea se straduie sa isi faca corect meseria si credeti-ma ca la fel este vorba si la jandarmi si la pompieri. Toti isi iubesc meseria si sunt mandrii de ceea ce sunt si au devenit......sa nu creada domnu care a atacat pompierii si jandarmi ca nu e asa. Si va rog incetati cu jignirile asupra celorlalte structuri din MAI ca pana la urma ca vreti nu vreti tot suntem colegi......si asta pentru ca in anumite cazuri lucram impreuna si mereu o sa lucram in diferite situatii....Nu o sa putem functiona unu fara celalalt.......Imi pare rau inca odata ca nu a functionat deratizarea la voi dar eu va sfatuiesc sa lasati deoparte frustrarile si jigniriile asupra noastra si sa fim uniti ata pe forumuiri cat si in societate pentru ca pana la urma vreti nu vreti suferim impreuna si suntem condusi de aceleasi GUNOAIE atat guvernamentale cat si de la noi din institutii........Va doresc Paste fericit si FITI UNITI..........NU LASATI JAVRELE SA NE DEZBINE...........

Modificat de MAI1987
  • Apreciez 1
  • Displace 2
  • Administrator
Publicat

Politisti.ro este un forum dedicat poliţiştilor iar părerile, obiecţiile, opiniile ori alte informaţii despre alte categorii profesionale (jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi aşa mai departe) NU ne interesează şi nu au ce căuta pe acest website.

Publicat

Vineri am primit fluturasul. La alte drepturi apare 174 .Unii colegi au luat mai mult, altii mai putin .Cert este ca se opreste ceva din ceea ce sa trecut pe fisa dar nu toata suma, probabil ce echipament poate sa aduca.Acum depinde si de inspectorat. Mentionez ca nu am luat niciun articol. Ar trebui sa o lasam mai moale cu jignirile intre categoriile de personal. Toti lanseaza zvonuri ,daca ai mai multe postari inseamna ca ai lansat mai multe zvonuri, ca daca s-ar stii ceva sigur nu ar mai sta nimeni pe forum. Jignim pana si femeile ,suntem rai si in Saptamana Mare. Si mai mult ca sigur aceeia sunt fosti politisti locali,jandarmi sau din viata civila. Sunt acele persoane care le sare imediat legitimatia din portofel la spectacole sau meciuri, atunci nu mai sunt jandari sunt ,,colegi".Doamne fereste sa avem nevoie de ISU ...doar sunt platiti din bani nostri. Paste fericit !

• Apreciez 2
  • Displace 10
  • Membru
Publicat

Fane31 incearca sa te exprimi in Limba Romana. Sare legitimatia din portofel la spectacole sau meciuri?! Afla ca sunt si politisti care se respecta si cumpara bilete, exact ca niste oameni civilizati. Sunt politisti care daca au incalcat viteza legala, nu scot legitimatia sau se adreseaza cu apelativul "colegule", catre cel ce i-a oprit. E vorba de respect aici. Si noi, politistii, ne respectam intre noi.

• Apreciez 2
Publicat

Domnilor, din ce am citit mai sus, am ajuns la concluzia ca oricum nu vom ajunge la o intelegere. Este mai usor pentru unii sa jigneasca dar asta deja tine de cei 7 ani de acasa. Iar majoritari, cei care jignesc NU sunt politisti. Asa ca dragi colegi, sa continuam strict pe subiectul nostru referitor la norma de echipament, pentru ca nu vom face pace cu jandarmii, militarii sau alte categorii. Eu personal inca nu am primit fluturasul dar sunt nerabdator. Va urez tuturor sarbatori cu bine, sanatate, fericire si pace in suflete. (off topic)

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.