Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

În primul rând eşti offtopic. 

În al doilea rând, înainte să te mai bazezi, mai interesează-te să vezi care este trendul în ultimii ani. Gogoaşa cu aşa se întâmplă în toate ţările UE, nu mai este de actualitate. 

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Oleaca de off-topic printre atatea vesti bune despre1/12 din bani lunar...

Daca esti haimana si lepra poti sa faci "n" scoli de politie sau militare.Exemplu viu de pe meleagurile hunedorene este un fost inspector sef:Cotzolan pre al sau nume....se lauda ipochimenul si c-o fo' sef de promotie...o lătura si un jeg de om...asa ca tot in 7 anisori de acasa stam :emo-yessir:

Pai nu ne demilitarizaram  :doh:  ??? Ce naiba!  :))

....si-n + asta-i datoria lui nicidecum vreo favoare pe care vezi Doamne! ne-o face Inaltimea Sa Paşa Gabi de la Afaceri Interne!!! Nu-mi pare normal sa te inchini (fanariotul "Sa traiti!"...un non sens ca si expresie si continut) in fata unuia care respecta fisa postului !!! ...

Daca te-am suparat imi cer scuze ,colega! :emo-yessir:

2.4k - valoarea a ceea ce ai comandat / 12 = banii intrati lunar din aprilie '14 incolo :hmmmt:

starea de normalitate si acordarea drepturilor cuvenite,la timp,in ultimii ani este o 'rara avis"...faptul ca cineva,indiferent cine, manifesta preocupare pentru salariatii ministerului pe care-l conduce si doleantele legitime ale acestora nu poate fi decat salutar si merita salutat...chiar daca mai cazon(sunt de formatie veche)Am ajuns sa salutam si sa respectam ...normalitatea.

starea de normalitate si acordarea drepturilor cuvenite,la timp,in ultimii ani este o 'rara avis"...faptul ca cineva,indiferent cine, manifesta preocupare pentru salariatii ministerului pe ca-l conduce si doleantele legitime ale acestora nu poate fi decat salutar si merita salutat...chiar daca mai cazon(sunt de formatie veche)Am ajuns sa salutam si sa respectam ...normalitatea.

Modificat de Kendo2012
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

se pare ca e adevarat ca vom incasa doar 50 de ron pt ca ministerul nu are bani si abia dupa rectificare e vorba sa primim cate 200 si ceva ron

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pana la urma dragi colegi, asa cum v-am spus,sa vedem fluturasii...... ca de promisiuni avem podul plin!

• Apreciez 3
Publicat

Care rectificare va fi in iulie nu-i asa sias23?

O noua modalitate de a fi dusi cu presul. Pai in aritmetica domnului 1/12 inseamna 50 de ron?

Publicat (modificat)

ce cauta ISU pe aici?

zvonaci .

Modificat de florin30
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

A fost suplimentat bugetul M.A.I. asa am citit, pentru plata a 1/12 din norma pentru echipament incepand cu luna aprilie a.c. Nu am vazut nicaieri sa scrie de suma de 50 lei, nu inteleg de unde scoateti aberatii de genu'.

Modificat de dany85
Publicat

A fost suplimentat bugetul M.A.I. asa am citit, pentru plata a 1/12 din norma pentru echipament incepand cu luna aprilie a.c. Nu am vazut nicaieri sa scrie de suma de 50 lei, nu inteleg de unde scoateti aberatii de genu'.

La jandarmi s-au tiparit fluturasi cu dreptul de echipament inclus...formula de calcul banii de haine....(suma totala-suma rezultata din solicitare echipam.)/12...eu iau vreo 104 lei

• Displace 1
Publicat (modificat)

nu scapi bine de ISU ca te icaleca Jandarmii.

cine se ocupa cu deratizarea pe aici?

Modificat de florin30
  • Apreciez 3
Publicat

nu scapi bine de ISU ca te icaleca Jandarmii.

cine se ocupa cu deratizarea pe aici?

Poate invatam sa scriem corect romaneste...

ISU JANDARMERIE POLITIE...IMPARTIM ACEEASI PAINE

• Apreciez 2
  • Displace 17
Publicat (modificat)

Poate invatam sa scriem corect romaneste...

ISU JANDARMERIE POLITIE...IMPARTIM ACEEASI PAINE

Siiiiiiigur ca da!?!?!?

Modificat de pashaman
Publicat

De ce va tot bagati in seama , voi cei de la ISU pe aici ? inca din adresa forumului, va puteti da seama ca nu sunteti inclusi in categoria politistilor :slapb:

Publicat (modificat)

Poate înveți tu! Un punct, trei virgule, nu sunt de neglijat! Pentru Ovibarosanu, se ştie, fără număr!

Modificat de Neptun1976
Publicat

Ati dat-o in off=topic rau. Inca de cand s-a zis in post ISU sau jandarmerie e off-topic. Pentru politisti, din ce am vazut negru pe alb, pana acum, de luna asta urmeaza sa se dea, lunar, 1/12 din norma de echipare. Ca e minus ce a comandat fiecare, ca e altfel, vom vedea cand vom lua banii... Restul e cancan. Prea ne plangem, zau!

Publicat

Am primit fluturasul si este scris 202ron la alte drepturi banesti. Iar la ISU asa e, se dau doar cate 50 de lei, de ce nu stiu nimic inca.

• Membru
Publicat

La ISU trebuie să cumpere apă, de restu până la 202 lei  :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Geutz problema echipamentului e doar una dintre multele care le avem ( consumabile, dotarea personală, auto, programul de lucru, promovarea discreționara, atitudinea feudala si comunista a unor șefi, legislația permisiva cu infractorii si restrictiva fata de noi, etc).Toate acestea ne fac sa ne desfășuram cu greu si frustrare activitatea si de multe ori chiar sa regreti locul de munca. De multe ori cele de mai sus afectează direct calitatea si rezultatul muncii si atrag criticile populației. Câteodată pe la tv mai răzbat aceste probleme si opinia publica se mira de ce o instituție vitala nu beneficiază de condiții corespunzătoare dar nu se schimba nimic. Întreaga instituție e gaunoasa si subreda si se mai tine in picioare Multumita câtorva profesioniști

Publicat

La ISU trebuie să cumpere apă, de restu până la 202 lei :naughty:

Asa e romanul ,daca luna viitoare vedem noi 50 , ce cumparam de restul , gloante ? Politie,jandarmi,aparat central,isu toti suntem in acelasi buget, pe toti ne-a ars in 2010 cu25% ,nu trebuie sa ne uram ,toti suntem la ordin...

• Apreciez 1
  • Displace 4
  • Membru
Publicat

Noi nu vom primi 50 ron (de fapt se calculeaza la fiecare 1/12 din banii de haine in functie de cat echipament ati cerut pe fisa) iar la ISU si jaci va explicat Elvis de ce este asa?Iar ca polițiști nu inteleg ce va interesesza aceste aspecte, iar pomperii si jandarii sa se intereseze in alta parte deoarece este un site dedicat politistilor!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.