Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La Valcea, spre exemplu, banii de haine se vor dupa salarii, dar in cursul acestei luni. Pentru acest motiv nici nu apar pe fluturas.

Publicat

Nu sunt sistate promovarile pe functiile de executie.

Cel putin nu in Politia Romana.

la rectificarea bugetara bibicu....care poate sa fie si pe minus!

azi am discutat cu d-na de la cadre, de la sector, raspunsul a fost ca, momemntan, promovarile sunt sistate.

vrei sa intreb si baza legala?am materialul facut din luna decembrie 2013.

Publicat (modificat)

Metalu oare de ce nu ma crezi pe mine si o crezi pe d-na?

OARE NU CREZI CA ITI SUNT MAI APROPIAT EU DECAT EA?

Ar fi interesant sa vedem baza ,,legala"!

Particip macar o data pe saptamana la sedinte de comanda si nu exista niciuna in care politisti cu functii de executie sa nu fie promovati in functie.Daca cunosti pe cineva de la mine din judet suna si intreaba.

Restul este tacere!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Metalu, iti spun prieteneste, vezi ca te da cu var!

Crede si nu cerceta este decat pentru preoti!

Publicat

Elvis, la noi, a fost postata o nota, ca structura financiara nu va aviza promovarile in functie, datorita faptului ca bugetul pentru salarii alocat pentru 2014, este insuficient.

Am nota de fundamentare facuta din decembrie 2013,a fost si pe la PG, s-a intors ,cei de la PG au spus ca promovairle in functiile de executie nu necesita avizul PG, fiind atributul sefulului structurii si apoi s-au blocat.

• Membru
Publicat

Aceeași situație este și în Bihor - cu privire la banii de haine.niciun ban în plus pe fluturaș.

• Moderator
Publicat

Se vor da, dar probabil că cei de la financiar au fost luaţi prin surprindere şi prinşi pe picior greşit de operativitatea deciziei ministrului. Spun asta pentru că în discursul ministrului de interne de la analiza activităţii ministerului a anunţat public. Ba mai mult a mai anunţat şi despre ordinele cu decontarea transportului, despre proiectul actului normativ pt plata orelor lucrate în zilele de sărbătoare şi chiar a anunţat că a decis ca vreo 50 de milioane (nu reţin dacă euro sau ron) vor fi folosiţi pentru împrospătarea parcului auto. Ce s-o mai dăm de gard, se cunoaşte că ministul a lucrat la bază pe linie de indendenţă.

• Apreciez 2
Publicat

Oficial a venit o hartie pe data de 9 in care scrie asa : Urmare a dispozitiilor conduceri M.A.I. nr xxx ... in luna aprilie a.c. veti lua masuri de acordare a sumei de 50 lei/indicator, aceasta reprezentand echivalentul a 1/12 din suma stabilita a fi acordata in bani, din drepturile de echipament cuvenite cadrelor militare pentru anul 2014. 

Asa era subliniat si in adresa.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Mi-am facut cont acum special sa va comunic asta. De la ISU am aparut. Stiu ca nu sunt binevenit pe aici dar am zis sa va comunic ce am primit noi..

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@Tdy,din cate comentarii am vazut pe aici, nu stiu daca cineva ti-a spus ca nu esti binevenit..! :hmmmt:

Modificat de MDDaniel
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Malek familia mea nu traieste din pariuri ci din salariul pe care il castig din munca cinstita si din alte drepturi pe care ministerul asta este obligat sa mi le dea!Daca tu esti de acord sa ti se dea firimituri n-ai decat!

Modificat de cipri83
Publicat

imi cer scuze ca ma bag si eu in seama , sunt de la ISU  , ni s-a comunicat ca primim 50 in plus la salar . ATAT .

• Displace 3
Publicat

lasa ca-i bun:50 lei-painea pe aproape o luna...JALNIC!AM AJUNS SA FIM TRATATI CA NISTE MILOGI!

• Displace 3
Publicat

tocmai ce am vorbit cu un coleg,care la randul lui a intrebat la financiar si i s-a comunicat faptul ca luna asta vor intra 200 lei asa cum s-a auzit,iar restul cica dupa rectificarea bugetara.(P.F.R)

Publicat

Drepturile de echipare se ridica la suma de 2427 lei / an / agent. Dispozitia ministrului este foarte clara, sens in care se va acorda lunar suma de 202 lei / luna / agent.  Fiind timpul scurt, probabil vor fi virati in cont dupa data de 14, situatie care cred ca se va remedia de luna viitoare. Restanta de 606 lei ( ian+febr+mart) s-ar putea sa o primim  cand ne asteptam mai putin. Personal sunt multumit de modul in care actualul ministru conduce ministerul ( acordarea la zi a drepturilor financiare ,dar cel mai important declaratia publica  ca atat timp cat va fi ministru structurile de OP si PR nu vor trece la primarii ). Cred ca ar trebui ca unii sa nu mai posteze pe forum tot felul de prostii si sa mai avem putina rabdare! Sanatate tuturor!

• Membru
Publicat

202 lei da, insa varianta cu 50 de lei nu stiu de unde au scos-o!

• Moderator
Publicat

Poate că la ISU au primit echipament obligatoriu şi au scăzut contravaloarea din suma anuală. 

Publicat (modificat)

Hai sa va lamuresc eu, comandantii ,,militari" de la ISU si jandari le-au spus oamenilor din subordine sa completeze fisele de echipare la sfarsitul anului desi stiau ca se negociaza acordarea acestui drept lunar.

Au fisele celor care le-au completat iar in baza lor a crescut sau a scazut....ati ghicit.....comisionul!

Acum daca au apucat sa faca uniformele si daca le au in magazii s-ar putea ca cei care au completat fisele sa-si ia haine.

Asta cu 50 de lei este praf in ochi pentru prosti.

Cele trei elemente necesare vietii...apa, aerul si fraierul!

Nici nu vreau sa ma gandesc ce scandal o sa fie pe la,,militari"!

Dar le pun cizma repede pe gat.

S-a incercat si pe la noi cu dispozitii supersecrete in care unii , fraierii, aveau dreptul numai la haine iar altii, zeii coborati direct din Olimp, bani si haine. Numai ca noi avem ceva ce ei nu au! Si suntem civili, cel putin in drept!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.