Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu stiu doar ca se incearca din nou sa ne duca cu zaharelul. Oare nesimtirea asta se transmite pe cale orala intre ei sau o fac oficial? Va veni ziua cand vom spune cu adevarat ca suntem respectati atat noi cat si drepturile noastre? In fiecare an s-au jucat cu noi. Cat despre zvonuri, ne-am saturat ca de mere acre. Singura idee pe care o mai accept este ca NU cred nimic pana nu am in mana. 

Publicat (modificat)

Rares te-am rugat sa ma ignori. Ti-am blocat mesajele in mesageria privata. Nu ai inteles nimic!

Inteligenta este un drum pe care nu vei calca niciodata.

O sa-ti pun o intrebare, poti sa nu raspunzi la ea:

Stii cumva cum se face bugetul anual pe articolul echipament si cand completezi fisa de echipare?

Ps. Era vorba de bani nu de ani....omul mai greseste!

,,Exista batalii pe care e bine să le ocolesti; nu din teama că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol castigandu-le." 

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Elvis ignoră-l, omul nu a reusit să priceapă că lui nici nu e nevoie să-i mai facă cineva ceva ... tocmai pentru că natura a fost nedreaptă cu el.

Publicat

Deci... ca sa speculam... un praf "incepand" din mai 2014 (eveniment alegeri europarlamentare)

Apoi

... "Nu avem bani de restante... poate la rectificare" (evenimente ce urmeaza - alegeri prezidentiale)

Apoi

Prin iulie-august.... vechea zicala "Nu am atins suma prognozata de incasari, fondurile vor fi restranse" >> ministru MAI "Am cerut, dar nu am obtinut" >>> Apoi... "Facem tot ceea ce este posibil sa achitam drepturile" vreo 3-6 luni se vor tot zbate... 

O suma infima de Paste, o mica ridicare a salariului (dragi colegi, noi de-abia am ajuns la nivelul din 2010, unii chiar nu au ajuns, insa costurile s-au marit per general cu vreo 25% pentru mancare si vreo 20% pe servicii), ceva de Craciun par lucruri imposibile...

Cum o fii cu contractul ala colectiv de munca??? Ca unii au prime prin acel contract

In fine... sper ca ministrul nostru actual sa mai bage sula in coaste la baietii cu bani.

Si apropo... pentru cei care lucreaza pe la financiar, logistica sau resurse umane si se uita pe site.

Din respect pentru noi colegii, spuneti si voi un termen fix daca vreti credibilitate spuneti si voi

"Bai.... astia... pe data de 10.04.20..., pe data de 01.05 sau 31.02 veti primi suma de ..... lei"

• Apreciez 1
Publicat

astia de la financiar (cel putin la noi) parca sunt injectati cu prostie. Suni si tu un coleg, un coleg care si el ti-a solicitat un mic ajutor candva, si ii zici: "Ma, zii si mie, ce se aude pe acolo? Ne da, nu ne da? Raspuns: "Nu am primit nicio hartie". "Lasa-ma frate ca nu asta am intrebat. Ce zvon umbla pe la voi?". "Nimic, nimic, nu stiu nimic". Dupa discutie, ma uit pe site, eram si statele puse (discutia a avut loc in trecut. Tot asa, trebuia sa ne dea niste bani). Nu am mai sunat. De ce fac un secret din orice rahat, nu stiu....

Publicat

Poate le e teama ca dacă sifoneaza la prostime ajung pe strada ...oricum de niște ani buni se înmultesc cei care o freacă prin birouri si sunt din ce in ce mai putini pe teren.

• Apreciez 3
Publicat

La novel de zvon, cica in aprilie se day 200 lei din Norma de echipare. Doamne ajuta.

Imi cer scuze de greseli Dar scriu de pe tel.

Publicat

La nivel de ``zvon`` oficial, in aprilie se dau banii pe 4 luni si apoi din mai vor fi inclusi in salar.

• Apreciez 1
Publicat

Pfui...zvonistica asta! Concret...la alt nivel decat cel de zvon se stie ceva?! Nu de alta insa pana in prezent...zvonurile nu s-au prea confirmat.

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Am vorbit zilele acestea cu cineva de la pompieri si mi-a spus ca lor le-a venit o instiintare de la Bucuresti prin care le-au transmis ca vor primii banii esalonati din luna mai incolo!Daca ma mai intalnesc cu respectivul o sa-i spun sa faca rost de o copie dupa acea hartie ca sa ma conving 100%!Iar daca ei vor primii asa banii, sigur la fel va fi si la noi!

Modificat de cipri83
Publicat

negru pe alb vezi pe fluturasul de salariu...oamenii spun ce se vehiculeaza,atata tot...speram cu totii.

• Apreciez 1
Publicat

Mda!nu e zvonistica .Astazi dupa o sedinta a "inteleptilor" din cadrul IPJ ,sa transmis catre sectii si nu numai faptul ca din aprilie se baga banii de echipament in salariu.....Partea proasta:nimeni nu stie suma!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Si eu tot dupa sedinta am aflat, de  la o colega eu sunt in concediu :)

Modificat de selen
  • Apreciez 1
Publicat

"Din ultimele informatii oficiale pe care le detinem, incepand cu luna aprilie norma de echipament se va vira lunar in salariu, cu o cota de 1/12. Diferenta pe cele trei luni, va fi achitata in decursul acestui an, cel mai probabil la rectificarea bugetara. Vom reveni cu informatii detaliate."

Biroul Executiv Central al SNPPC

Publicat

Aici este o problema de nuanţă. Ce inseamnă se va vira lunar "în salariu" ?

Întreb pt că:

1) dacă sunt viraţi la propriu în salariu, înseamna ca acestia vor fi impozitaţi şi ce mai ramane va intra în buzunarele noastre din luna mai (salariul se ia pe luna precedentă).

2) dacă sunt virati la rubrica "alte drepturi", sau cum este pe fluturaşi norma de hrană, atunci suma nu se impozitează şi va intra pe carduri din luna aprilie, lafel ca si norma de hrană, pe luna în curs.

Publicat

Astazi am discutat subiectul acesta cu un coleg de la financiar si spunea ca norma de echipament se va regasi pe fluturas la rubrica  "alte drepturi" 

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Din categoria "De la sindicat vorbire..." un alt "mare" sindicat, SNPPC, dupa modelul PROLEX foloseste acelasi mod de exprimare...

Dragi lideri de sindicat, daca noi, astia naivii care ne dialogam pe forum, nu aveam acces la anumite informatii, ma gandesc ca voi aveti, ca doar sunteti reprezentantii nostrii (cel putin asa scrie pe hartie in R.O.F.-ul oricarei organizatii sindicale) si ne puteti "divulga" si alte informatii care nu au caracter vag si cu tenta zvonistica.

Sau poate ne puteti explica de ce apar de fiecare data restante la un drept prevazut deja in buget, de ce se acorda cu intarziere si de ce noi trebuie sa asteptam rectificari bugetare?

In continuare se perpetueaza moda asta in MAI....

Ce ii va opri pe capetele luminate ale ministerului sa spuna... Va marim salariul cu 50%, dar va vom da banii incepand din 2016, in transe anuale de 10% pana in 2025...... 

Sa spunem ca birocratia a lalait termenul, dar ca sa nu existe aceste restante, chiar era asa greu sa faca pentru anul in curs cota de 1/9.... sau stiindu-se deja faptul ca se vor acorda lunar, calculele s-au facut si au fost trecute sume fara acoperire pe primele trei luni... doar asa ca s-au primit dispozitii... chiar nu raspunde nimeni pentru bataia asta de joc??

Modificat de Daemon13
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu a raspuns ,nu raspunde si nu v-a raspunde nimeni niciodata,de ce ?Pentru-ca nu am avut ,nu avem si nu vom avea niciodata sindicate care sa ne reprezinte cu adevarat !!!

• Apreciez 1
Publicat

Eu am intrebat la Financiar de banii de echipament pe 2014 si au dat din umeri. Ca de obicei! 

• Moderator
Publicat

Se pregăteşte ceva. Spun asta deoarece azi la noi a venit o dispoziţie prin care trebuie să spunem ce articole de uniformă ne trebuiesc astfel încât să avem chiar şi ţinuta de ceremonie completă. 

Publicat

Pacat ca nu exista si cred ca nici nu va exista prea curand un sindicat care sa aiba un cuvant de spus in fata sefilor din MAI...Poate peste 40-50 de ani...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.