Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Se pare ca am ramas toti fara cuvinte... respectiv zvonuri!

Oricum, imi place ca peste tot nici macar nu se spune ceva despre modificarea ordinului sau sa existe macar un termen cand si cat se vireaza lunar (asta daca se mai vireaza)...

Cert este ca ne astept alegerile... si obligatiile... si alegerile... si obligatiile... poate un drept asa aruncat... s.a.m.d.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cuantumul normei de echipament se stabileste in fiecare an in luna iunie, Deci mai devreme de iulie nu se poate da nimic. 

• Apreciez 1
  • Displace 7
  • Membru
Publicat

Confunzi cuantumul cu plata, Cuantumul este stabilit la sfarsitul unui an pt anul urmator, cand se intocmesc si fisele de echipare.

• Apreciez 2
Publicat

Bine ca le dau la cei de la MAPN banii de haine, de cel putin o luna de zile le-au achitat, aceste drepturi, pe noi nu ne baga nimeni in seama

Publicat

In prima faza eram indignat de ideea de a primi esalonat banii de echipament. Acum, daca ma gandesc bine, ma multumesc macar cu ideea ca acei bani vor intra sigur si nu vom fi nevoiti sa traim cu speranta ca-i vom primi azi, maine sau dupa nu stiu cat timp. Iarcei 260leiprimiti in plus lunar, sper sa ne fie de folos, mai ales celor care au rate (nu stiu daca e cineva care nu are).

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat (modificat)

Asa-i Snyperbullet mai bine esalonat decat cu ochii in soare si sperante desarte!

Modificat de cipri83
Publicat

Cipri83, de sperante desarte vom avea parte atat timp cat vom activa in sistemul asta. Dar, cum putem sa ne gandim noi la banii si drepturile ce ni se cuvin, atat timp cat pe la ministerul NOSTRU se perinda fel si fel de ministri, inclusiv unul care a reusit performanta de a ramane repetent in liceu. Ingros si subliniez REPETENT. Cu siguranta stiti despre cine este vorba, iar daca nu, tastati Traian Igas pe motorul de cautare Google. Dar sa nu uitam nici faptul ca noi sunte niste "golani", cel putin in viziunea unui "domn". http://a1.ro/news/social/ministrul-de-interne-in-fruntea-politiei-din-olt-se-afla-niste-golani-id144015.html Nu stiu daca e adevarat, dar cert este ca nu este un limbaj demn de un ministru.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pe forumul SNAP spun ca Norma de echipament se va da lunar incepand cu aprilie, iar referitor la diferenta de Norma de hrana cica aceasta nu exista.

Publicat

Pe forumul SNAP spun ca Norma de echipament se va da lunar incepand cu aprilie, iar referitor la diferenta de Norma de hrana cica aceasta nu exista.

:-)

Scrie mai sus. ..Eduard!

Publicat

Aprox. 2400 lei / 9 luni ramase din 2014 = aprox. 260 lei

Publicat

se impart 2400/12   si in aprilie e vb sa se achite 800 ron bani pe primele 4 luni,asa se zvoneste :)

• Apreciez 3
Publicat

Acum cateva minute, pe site la PROLEX a aparut urmatoarea postare:

Norma de echipare s-ar putea acorda lunar

Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii MAI, s-au facut formalitatile pentru a se plati norma de echipament, in rate lunare, incepand cu luna mai.

Asa ca nu stiu cine zvoneste mai bine pe aici... Dar daca si acest "sindicat" spune astfel de lucru... ce sa mai credem.

In orice caz, cu prima ocazie ma voi retrage din acest PROLEX

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Care ar putea fi prima ocazie? Colegule vorbeşti serios? Tu chiar aştepţi o ocazie şi până acum nu te-ai retras încă, din sindicatul ăla ce apară drepturile şi interesele maidanezilor comunitari? Nu-ţi trebuie nicio ocazie, pur şi simplu nu mai pierde vremea să cotizezi la un sindicat condus de un individ ce n-a fost poliţist în viaţa lui. 

Publicat (modificat)

post-7350-0-35129900-1395755175_thumb.jp

Uite si dovada... ca "baietasi" le mai delete de pe site

DA, Catalin, ai dreptate. Speram si eu ca o sa vina un soare... niste iarba verde... 

Modificat de Daemon13
Publicat

pe sindicatul snapromania scrie ca se vor da incepand din aprilie iar pe prolex din mai.

Pe cine sa mai credem?

Publicat (modificat)

Din sursa neoficiala dar care de fiecare data s-a confirmat:

1. In Aprilie se primesc banii de echipament pentru 2014, respectiv suma pentru Ianuarie-Aprilie 2014.

2. Din Mai se vor primi lunar banii de echipament .

Modificat de alecs2008
  • Apreciez 3
Publicat

ca tot se vorbeste de surse si alte cele!

Ieri am aflat faptul ca: bani de haine aferenti anului 2014 se va primi cu salariul din aprilie, ceea ce inseamna in luna mai, cat despre restanta nu se stie nimic, decat ca aceasta se va plati esalonat!

Sursa, destul de sigura!

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat (modificat)

Din cate stiu eu sa citesc... spune ca din luna aprilie... nu se face referire la SALARIUL DIN LUNA APRILIE.

Si tot la fel stiu ca norma de echipament se va achita ca si norma de hrana... separat si pe LUNA IN CURS!

iar sursa aia a ta... destul de sigura... nu ti-a dezvaluit si suma lunara?

Cel putin eu, pe cine am intrebat, nu mi-a spus nici o suma exacta lunara... asa ca ori avem 2.427/12 si apare restanta sau 2.427/9 si nu mai apare restanta.

In rest, doar putem sa speculam.

Modificat de Marius
Butonul "Citează" se folosește când postarea respectivă nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se repetă în mod inutil.
  • Apreciez 3
Publicat

Daemon13, esti politist si esti membru PROLEX?! Cum sa fii membrul unui sindicat care ii reprezinta pe impostorii locali?!

P.S. Imi cer scuze pentru ca sunt off-topic!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Cel mai probabil banii pe haine vor intra in luna mai. 

200 si ceva de lei. Inca nu au fonduri sa ne dea anii din urma, adica din ianuarie.

Zic ca la rectificare....bla,bla, bla.

Norma de hrana este achitata la zi.

Sursa- MAI, am intrebat azi, dar nu este sigur cum, cat etc.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

200 si ceva de lei. Inca nu au fonduri sa ne dea anii din urma, adica din ianuarie.

"anul" la echipament nu cumva dureaza din iulie pana in iulie anul urmator? banii din iulie 2013 pana in ianuarie 2014 unde se vor regasi?

ps: ai aflat unde dau cu sapa? nu de alta dar sunt cam nerabdator sa aflu cam ce mi-ai putea face :pfft:

• Apreciez 1
  • Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.