Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

nu ne-ai suparat....da nici nu ne place sa fim mintiti in fata

1. in afara de tine se pare ca n-a mai luat nimeni nici un "spor" la norma de echipare o data cu salariu din 12decembrie

2. norma de echipare aferenta ianuarie februarie martie a fost luata deja

3. pe luna decembrie iei ultima transa din banii de haine pe 2014, care oricum ai socoti tot nu iasa 900 lei.

dar....o fi timisu polul extremelor, unii nu iau nimic si altii iau totul.

ps: nici nu se aude pe la financiar(azi am trecut pe acolo dupa o adeverinta) sa ne dea nici macar un leu din echiparea de pe 2015 daramite 40%

• Displace 4
Publicat

RaresM, sper ca daca iti voi posta fluturasul iti vei cer scuze pentru jignirea adusa? Sa sti ca nu imi sta in caracter sa mint si nici nu imi plac mincinosii , te rog ca de alta data sa folosesti un vocabular adecvat , mai ales daca nu cunosti persoana cu care esti in dialog ! Pe bune fratilor eu nu mai inteleg, de unde atata rautate in unii..ne mai miram ca cei de dinafara fac bancuri pe spatele nostru :(

PS. Inca ceva , se pare ca nu ai inteles, la noi sunt cica 100 si ceva de politisti care siau completat fisa cu echipament pentru intreaga suma ! Acestia nu au luat deloc bani pe 2014..intelegi?

Am si atasat fluturasul, sper sa te convingi!

Ii ducem in eroare cu un salar de 3500 lei - :)

Publicat

Cand la serviciu esti, probabil, ciuca batalilor, trebuie sa refulezi undeva... de ex. pe net :D

prostu nu e prost destul daca nu e si fudul

pe fluturasul tau scrie "echipament" nu scrie 40% din banii pe 2014 sau 2015.

si hai sa zicem ca m-ai facut intr-atat de curios incat am sunat la fostii colegi de clasa din Campina si rezultatul a fost cam asa: Bucuresti n-a luat, Caras n-a luat, Hunedoara n-a luat, Prahova n-a luat, Botosani n-a luat, Braila n-a luat...n-am mai sunat si la Olt si Dolj ca nu mai avea rost. Nici macar fostul coleg de patrula, actualmente mutat de vreo 2-3 ani la Recas mi-a zis ca n-a luat nici o diferenta la echipare fata de luna trecuta

ce sa zic colega...esti unicat.

• Displace 15
Publicat (modificat)

Hmmm..este greu sa iti ceri scuze..mai mai ca ti se rupe inima ! Vad ca faci parte din categoria acelor oameni care mai bine jignesc decat sa si recunoasca o greseala ! Se pare ca inca nu ai inteles cele scrise de mine, daca vei citi mai atent vei observa ca am scris destul de citet ,,la noi sunt circa 100 si ceva de politisti care siau completat fisa cu echipament pentru intreaga suma ! Acestia nu au luat deloc bani pe 2014" ! Si inca ceva, tu ai sunat pe la toti colegii din tara din cadrul politiei romane nu ai sunat si politisti de frontiera din Timis ! Dar hai sa iti dau un pont, ia legatura cu liderul tau teritorial si roagal sa sune la nea Mitica Coarna si sa intrebe care este motivul si de ce doar noi cei din Timis am luat acesti bani, ce zici nu este mai bine asa? Pentru ca noi in ITPF Timisoara avem inca un lider care isi face treaba - B.E.T. Frontiera Timis, a inaintat catre B.E.C. al F.S.N.P.P.C. o solicitare scrisa prin care le cere ca acordarea drepturilor de echipament pentru anul 2014 (pentru politistii care au completat fisele de echipare pentru anul 2014) sa devina un obiectiv prioritar al federatiei pentru perioada imediat urmatoare.

Deasemenea cu aceasta ocazie a solicitat Inspectorului General al PFR si Viceprim-Ministrului pentru Securitate Națională, Ministru al Afacerilor Interne, sa dispuna ca, politistilor care indiferent de motiv, nu le-a fost acordat echipamentul aferent anului 2014, acest drept sa le fie acordat in bani, in cursul lunii decembrie, eliminand discriminarea la care sunt supusi acesti politisti fata de colegii lor carora le-a fost deja acordat acest drept in bani.

FSNPPC a preluat si transmits MAI si IGPF solicitarea .

.post-1814-0-05042500-1418962202_thumb.jppost-1814-0-46532500-1418962217_thumb.jppost-1814-0-88814900-1418962232_thumb.jp

Modificat de Leonidas67
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

La Tulcea, pana la Craciun se va achita integral suma ce reprezintă contravaloarea echipamentului ce a fost solicitat pentru anul 2014 si nu s-a ridicat pana in prezent

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Si la ITPF Iasi luna aceasta s-a bagat 40% din suma ce reprezintă contravaloarea echipamentului ce a fost solicitat pentru anul 2014

Publicat

Si inca ceva, tu ai sunat pe la toti colegii din tara din cadrul politiei romane nu ai sunat si politisti de frontiera din Timis !

sincer nu stiam ca politistii de frontiera nu fac parte din MAI, si nici nu stiam ca "frontieristii" sunt mai cu motz decat alti politisti(oarecum am intrezarit ceva in scurta sedere la academie in 2004 dar am zis ca mi se pare) dar uite ca mi-ai confirmat tu acum :)

si probabil am gasit explicatia la banii primiti de tine pe fluturas: noi astia anormalii de la politia simpla am primit incepand cu aprilie o cota parte din suma de echipament pe 2014 si in septembrie restanta pe ianuarie februarie si martie. probabil frontiera nu a luat banii in transe ci a primit acum in decembrie o suma urmand ca restul sa-l primeasca in ianuarie. posibil totusi sa ma insel.

• Apreciez 2
  • Displace 9
Publicat

Imi pare rau dar se pare ca nu am cu cine sa port un dialog normal! Te salut cu respect !

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

RaresM, sper ca daca iti voi posta fluturasul iti vei cer scuze pentru jignirea adusa? 

....

Hmmm..este greu sa iti ceri scuze..mai mai ca ti se rupe inima ! 

E greu... te chinui degeaba... Cu unii pur si simplu nu se poate  :doh:

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.