Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

IPJ Suceava : a intrat pe card suma maxima 606 lei , pe trei luni restante (ian. febr. mart. 2014) .

Publicat

Au intrat si la noi. Am luat 480 lei pentru trei luni, deoarece am luat si echipament pentru 2014, dar ma asteptam la mai mult.

• Membru
Publicat

Și eu am primit 438 lei, mă așteptam la mai mult dar am luat și ceva echipament.

Publicat

pai ar trebui sa sunam maine la financiar sa ne spuna de ce nu am luat toti la fel.sau daca stie cineva sa ne posteze si noua...

• Membru
Publicat

La Bihor au intrat azi, la orele 11.00 am avut 607 lei în plus pe card. Nu mi-am scos nimic de la magazie. Să-i folosiți sănătoși !

Publicat (modificat)

No!.....gătă onoratu' minișteriu cu datoriile la noi....in linii mari. :-(

Modificat de axle15
Publicat

am luat 202 lei.anul asta nu am luat echipament deloc.au zis de la financiar ca am scris pe fisa de echipament pe 2014 ca am nevoie de echipament mult si posibil ca la sfarsitul anului daca nu iau haine sa imi dea banii.sunt niste....

• Displace 3
  • Membru
Publicat

Unde se mai dau banii de haine "din mana"?

Si nu pe card.

Multumiri anticipate.

La D.G.P.M.B. - Sectia 7 Politie.

Publicat

Ai intrat si la mine 240 lei .Haine nu am luat pentru ca nu au adus la magazie.Mi s-a spus ca este posibil sa vina echipament la sfarsitul lunii.Culmea este ca am comandat mai mult echipament de vara.Pana la urma este bun la anul.

• Membru
Publicat

la tot DGPMB-ul se dau banii de haine in mana...suntem inca in secolul trecut... 

Publicat

am primit si eu banii! Surpriza 123 lei si nu am luat nici macar o sapca tot anul! Explicatia cu lista de echipament completata este de-a dreptul penibila si cred ca ar trebui sa se sesizeze sindicatul!

• Displace 2
Publicat

Si daca totusi nu luam echipament de la magazie?ce se intampla?ne mai da cineva banii sau nu?asta e intrebarea mea?am sesizat si un sindicat cu privire la aceste aspecte dar pana acum liniste...

• Displace 1
Publicat

daca ai scris pe fisa ca vrei echipament si nu l-ai luat, banii ti se retin, echipamentul se aduce la magazie si iti ramane restanta.

eu am un pulover restanta de vreo 2 ani pe care nu vreau sa-l ridic(dar pentru care mi-au fost retinuti banii)

• Membru
Publicat (modificat)

Nu e adevărat, eu și alți colegi am completat pe fișa de anul trecut sumele de 2250 lei, am luat ceva echipament în cursul acestui an și tot am primit fiecare în jur de 500 lei pentru lunile restante, plus că lunar ne intră în jur de 150-170 lei pentru echipament.

După calculele tale, cum de altfel mi-au mai spus și alți colegi, ar fi trebuit să nu primim nici un ban, nu?

Nici eu nu înțeleg cum se calculează!

Modificat de Bogdanel
Publicat (modificat)

Nu are treaba fisa de anul trecut cu restanta care am luat-o. Restanta s-a dat pentru dreptul de echipament restant de anul acesta(ian, feb, mar.2014).

Bogdănel, dacă anul acesta ai luat lunar 150-170, ai trecut echipament pe fisa de cca. 400-600 lei.

Ce a spus Rareș este adevărat, adică dacă ai trecut echipament pe fisa, îți aduce echipament, nu-ți da bani.

Modificat de Eduard

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.