Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

In alta ordine: pe surse de la finante(MF) se aude ca nimeni nu ia in calcul banii de haine bagati in salariu....

macar de i-ar da ca pana acum in august-septembrie...si pe toti o data

• Membru activ
Publicat

Pentru ce perioada e diferenta asta la norma de hrana?

Publicat

parerea mea , strict personala, ca nu o sa vedem un leut, in viitorul apropiat.

tocmai ieri citeam o adresa, ca datorita faptului ca fondul de salarii este insuficient pe anul in curs, structura financiara nu va aviza pozitiv promovarile in functie.

• Apreciez 1
Publicat

Fratilor,la cate tepe am luat,la cate sperante mi s-au spulberat,inclin sa cred ca este doar un zvon din cauza foametei.........Insa daca se adevereste,daca mai da si bani de echipament la timp,daca mai aloca si niscaiva motorina pentru masini,.......nene eu zic sa mergem sa facem un miting in favoarea lui si sa il ungem pe viata(glumesc ,ca se curveste)..................

Publicat

Se pare ca e vorba de vreo 1000 lei pe care se pare ca o sa i primim in cursul lunii aceasta.sursa un ofiter cu functie de conducere de la ipj..acu sa traim si sa vedem ce se mai intampla....

Publicat

conform prevederilor art 4 din OUG Nr 19/2012 la art 2 alin 1 litera d din legea 118/2012   privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar,cu modificarile si completarile ulterioare  norma de hrana sa majorat cu 7,4 % incepand cu data de 1 decembrie 2012,fata de nivelul acordat in luna noiembrie 2012  insa fara a depasi nivelul din iunie 2010 .

Din cate stiu si ce am mai auzit (e posibil sa ma insel )in fiecare an in august sau septembrie se indexeaza cu inflatia norma de hrana asta se intampla la ordinul ministrului apararii nationale si se aplica si la noi, asta  nu sa mai intamplat din 2010 si cred ca despre asta e vorba sa se acorde diferenta pe cei 3 ani 

• Apreciez 3
Publicat

macar de i-ar da ca pana acum in august-septembrie...si pe toti o data

Nu se pot da banii de echipament in august. In Omai privind echiparea parca scrie ca drepturile de echipare se dau incepand cu 1 noiembrie pentru anul in curs.

• Membru
Publicat

Gigikent, e vorba de o diferență la norma de hrană, nu la norma de echipament.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Stiu sa citesc. ...raresm făcea referire la banii de echipament. Ok?

...iar topicul este "...echipament 2014..." Cu deosebită stima!

blue1gardian

• Apreciez 1
Publicat

soca06, foloseşte corect limba română!

Deasemenea, vezi că topic-ul se referă la altceva!

Pentru detalii, citeşte regulamentul acestui site!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pai aici erau ceva vesti de aia intrebam aici.

Cat despre limba romana : scriu de pe telefon si ii greu cand ai degete groase si ecran mic la telefon

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

@soca06 este topic separat cu diferenta la norma de hrana.

Publicat

Pai aici erau ceva vesti de aia intrebam aici.

Cat despre limba romana : scriu de pe telefon si ii greu cand ai degete groase si ecran mic la telefon

Postarea asta m-a facut sa rad....  :good:

Umorul e printre putinele lucruri care mi-au mai ramas  :pfft:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Stiu sa citesc. ...raresm făcea referire la banii de echipament. Ok?

...iar topicul este "...echipament 2014..." Cu deosebită stima!

blue1gardian

Topicul este ,Banii de echipament pentru 2014 - drepturile de echipament". Da, eram off-topic, dacă asta vroiai să subliniezi. :doh:  Însă multe postări de dinaintea ta făceau referire la diferența de bani pentru norma de hrană, înțelegi ? :)

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Exista SC Gardienii SRL - firma de paza, ceilalti au fost comunitari, iar acum sunt locali. 

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Exista SC Gardienii SRL - firma de paza, ceilalti au fost comunitari, iar acum sunt locali.

Multumesc. Era o gluma.

• Apreciez 2
  • Displace 5
Publicat

Multumesc. Era o gluma.

Era zicala aia,care si acum e valabila:'Daca taceai,filozof ramaneai" ! Scuze de off topic.  :)  :emo-yessir:

• Apreciez 3
  • Displace 7
Publicat

In cazul ăsta păstrează zicala pentru tine. N-ai înţeles gluma, asa-i? Trebuie să fac o schiţă? Totuşi, e bine ca funcţionează girofarul.

Citeşte mai multe mesaje şi fă conexiuni. Nu da cu bata-n baltă. Chiar era o gluma.

• Apreciez 2
  • Displace 16
  • Membru
Publicat

Totusi ce sunt cu aceste discuții care nu au treaba cu topicul?Exista PM unde puteți continua!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

soca06, multumesc pentru minus! Orice scuza este buna!

Si cred ca si Ramtha iti multumeste!

Scuze pentru off-topic!

Modificat de Sache
  • Apreciez 4
  • Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.