Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Adică voi credeți ca se va plăti sâmbetele și duminicile, sau ne vor baga pe gat iar zile recuperări. Oare aplica acea simulare pe care o făcuse ca întrebare.

Publicat

In ordinul ministrului scrie clar ca se platesc doar dacă nu pot fi compensate cu timp liber corespunzator, deci, eu nu cred că vom primii banii aștia, mai degraba bagă niște zile libere pe gât decât bani...Pe undeva pe la noi ne roagă șefii să ne luăm libere...eu am undeva la 6 zile de recuperat în ultimele 60 de zile lucrate și nu cred că am când să le iau pentru că pun și condiții ucigașe...

Publicat

Noi am facut niste rapoarte in care am solicitat sa primim sporul mentionat in ordin pentru lunile iulie si august, dar inca nu am primit nici un raspuns.

On topic , am auzit ca dupa salariul ar intra si restanta la norma de echipament.

Publicat

Dragi colegi atât ordonanța cât și ordinul stipulează foarte clar.....timp liber corespunzător.... Restul sunt doar vorbe.

• Apreciez 1
Publicat

Adică voi credeți ca se va plăti sâmbetele și duminicile, sau ne vor baga pe gat iar zile recuperări. Oare aplica acea simulare pe care o făcuse ca întrebare cei din sindicat. Adică Sâmbăta sau duminica = luni, marți..... vineri.

• Displace 4
Publicat

Redau vorbele celei de la Serviciul Financiar care mi-a spus ca pe 21 oct la IPJ Constanta vor intra banii pentru echipamentul de haine pentru primele 3 luni ale anului. Spor la bani!

Publicat

Redau vorbele celei de la Serviciul Financiar care mi-a spus ca pe 21 oct la IPJ Constanta vor intra banii pentru echipamentul de haine pentru primele 3 luni ale anului. Spor la bani!

Asta da veste. Ms
Publicat

au intrat banii la vre un ipj?

au intrat banii la vre un ipj?

In cursul acestei saptamani urmeaza sa fie virati banii.

Publicat

Desi am fost foarte convins ca azi vor intra banii, surpriza neplacuta a fost cand deja se facuse 17 iar banii nu au intrat. Curios este faptul ca si ieri s-a discutat cu cea de la financiar si foarte sigura pe ea a spus ca azi vor intra banii respectivi. S-a mai întâmplat ca deși banii să fi fost virați în ziua în care erau programați banca să-i vireze ziua următoare. Poate așa s-a întâmplat și azi, cine știe!!!! Așteptăm în continuare.

Publicat

I-or fi arestat pe alde Petreasca"MTO"Harvard si Mos Teaca si nu stim noi....la IPJ HD s-a stiut de 17.10 apoi de 21.10. In fine...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

La Bucuresti s-au distribuit ”pe stat” la 21.10.2014 restantele ianuarie-martie  :good:

• Apreciez 2
Publicat

606 lei, suma max din cate am vaz eu. Nu am luat nimic de la echipare/magazie de vreo 6 ani!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.