Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Si daca este pozitiva tot nu este nicio garantie ca vom fi miluiti (da, e termenul real!)...si oricum daca, prin absurd(!), ne dau banul n o s t r u gaseste plagy o taxa, o acciza, o maslina, un impozit,ceva ca sa scapam de grija greutatii portmoneului.....

Vin alegerile si rectificarea bugetara pozitiva inseamna bani pentru votantii oligofreni adica toate putorile, betivii, ciorile, asistatii social, mortii si alte categorii de fideli.....Noi?Noi suntem o gluma buna in agenda vitei cu Harvard !

• Apreciez 2
Publicat

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne ne-a asigurat ca in cursul lunii octombrie vor fi achitate restantele de echipament din lunile ianuarie, februarie si martie 2014, deoarece la rectificarea bugetara din saptamana 22.09.2014 - 26.09.2014 in bugetul MAI va fi cuprinsa suma necesara achitarii acestora.

Sursa: snapromania.ro

Publicat (modificat)

Pai trebuie sa ne dea și noua ceva firimituri ca vin alegerile din noiembrie și va trebui sa mergem din nou în cel mai îndepărtat cătun pentru a asigura "corecta" desfășurare a votului. Noi vom sta doar cu pachețelul de acasă din acești bani, ca cei din comisiile de vot nici nu ne baga în seama.

Modificat de danpin
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

In urma rectificarii bugetare Ministerul Afacerilor Interne a primit suma de 254,9 milioane lei. Sa speram ca in aceasta suma se va regasi si restanta pentru banii nostri de haine

Publicat (modificat)

Rectificare bugetară: Primarii iau peste două miliarde. Bani în plus la serviciile de informaţii, Apărare şi Ministerul Muncii. Se taie de la autostrăzi!

Cine mai primeşte şi de la cine se taie
De asemenea, bugetele Ministerelor Muncii, Apărării, Justiţiei, de Interne şi Externe vor fi majorate de Guvern la a doua rectificare din acest an, iar tăieri de fonduri din cheltuielile bugetului de stat vor fi operate la Sănătate, Agricultură, Transport, Mediu. Astfel, din bugetul de stat, Ministerul Muncii va primi 1,2 miliarde lei, Ministerul Afacerilor Interne - 254,9 milioane lei (pentru echipament, utilităţi, carburanţi, muniţie şi armament, reparaţii pentru tehnica din dotare, achiziţionarea de materiale sanitare şi echipamente pentru reducerea vulnerabilităţii legate de boli grave cu potenţial înalt de contagiozitate), Ministerul Apărării Naţionale - primeşte cu 140,8 milioane lei (pentru cheltuieli de întreţinere şi funcţionare a unităţilor militare, operaţionalizarea şi menţinerea în funcţiune a Formaţiunii medicale de tip ROL2 precum şi pentru plata integrală a avionului scurt mediu curier C27 J SPARTAN nr.6), Ministerul Justiţiei – va avea încă 106,8 milioane lei (pentru cheltuielile de întreţinere şi funcţionare la instanţele judecătoreşti - utilităţi, chirii sedii instanţe, servicii de prezentare, prelucrare şi distribuire a actelor de procedură, întreţinere şi reparaţii echipamente IT -, asigurarea finanţării proiectului „Implementarea portalului N-lex”, implementarea Proiectului „Reforma Sistemului Judiciar” semnat între Guvernul României şi BERD), iar Ministerul Afacerilor Externe 96 milioane lei în plus (pentru întreţinere şi funcţionare a misiunilor diplomatice, precum şi pentru programele de asistenţă pentru dezvoltare). Din bugetul de stat, Secretariatul General al Guvernului va pierde 1,3 miliarde lei, Ministerul Finanţelor Publice - 992,8 milioane lei la acţiuni generale, Ministerul Agriculturii - puţin peste un miliard lei, Ministerul Sănătăţii - 264,6 milioane lei, Ministerul Transporturilor: -170,2 milioane lei, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice: -164,9 milioane lei. Bani pentru serviciile de informaţii În fine, alocările distribuite Preşedinţiei, Camerei Deputaţilor, Academiei şi ministerelor Educaţiei, Culturii, Tineretului şi Sportului vor fi reduse de Guvern la rectificarea bugetară, de fonduri suplimentare urmând să beneficieze serviciile de informaţii, Senatul, Avocatul Poporului. Astfel, conform proiectului de rectificare, din cheltuielile bugetului de stat, bugetul Administraţiei Prezidenţiale va fi diminuat cu 1,3 milioane lei, al Camerei Deputaţilor - cu 6,1 milioane lei, al Curţii Constituţionale - cu 200.000 lei, al Ministerului Tineretului şi Sportului - cu 3,5 milioane lei, al Ministerului Educaţiei - cu 5,5 milioane lei, al Ministerului Culturii - cu 10,2 milioane lei, al Agenţiei Naţionale de Integritate - cu 1,2 milioane lei, al Ministerului Economiei - cu 19,8 milioane lei, al Academiei Române - cu 6,9 milioane lei. Senatul va primi 4,2 milioane lei, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 4,8 milioane lei, Avocatul Poporului - 10.000 lei, Serviciul Român de Informaţii - 67,4 milioane lei, Serviciul de Informaţii Externe - 27 milioane lei, Serviciul de Protecţie şi Pază - 18,8 milioane lei, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale - 50.000 lei.

Citeste mai mult: adev.ro/nckh8t

Modificat de LORD
  • Apreciez 1
Publicat

' La Ministerul Afacerilor Interne au fost alocate 300 de milioane de lei, care asigură funcţionarea întregului aparat administrativ, inclusiv orele suplimentare, drepturile speciale pentru poliţişti, pentru jandarmi, pentru pompieri. Ştiţi foarte bine, sunt deja alocaţi şi banii pentru pregătirea alegerilor şi, în felul acesta, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne - Poliţie, Jandarmerie, ISU - au asigurate toate resursele necesare pentru buna funcţionare în acest an', a mai spus Ponta.

Sursa: Site RTV - Discuíile din Sedinta de Guvern

• Membru
Publicat

Care an, ca mai sunt 3 luni din 2014 si tot anul motto-ul a fost "n-avem, nu știm, nu dăm"!

Publicat

Multa lamaie Fonta!

Mare mincinos!

Auzi ...ore suplimentare, drepturi speciale...pe ma-....!

• Apreciez 2
Publicat

:) cred ca si noi vom primii lamaie pana la alegeri de la fonta

Dupa alegeri va fi promotie la lamaie pt politisti

Publicat

Și uite așa am fost iar duși cu preșul până la anul care vine sau poate până la sărbători, când la fel ca și acum va striga foamea din noi. Domnule, dar ce fac reprezentanții noștrii, sindicaliștii, cei care se zbat ca peștele pe uscat și rezultate ...... iată că le vedem.

Dacă mă va trimite la nailba nu știu unde la alegeri, cu siguranță că mă va trimite, îmi iau medical sau motivez că nu am cauciucuri de iarnă și să-mi asigure transportul, dar știu că atât eu cât și cei pe care îi cunosc îi îndrum să nu pună ștampila pe acest VICTOR VIOREL PONTA - cel mai mare MINCINOS.

• Apreciez 1
  • Displace 9
Publicat

Condiția pentru acordarea restante la echipament era ca rectificarea sa fie cu plus, ei bine, a fost cu plus, și acum s-a așternut liniștea, nimeni nu știe nimic, nimeni nu spune nimic dacă, cat și când vor fi date.

Alo... Cei de la sindicat, spuneți cava.

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Cum dom'le nu spune nimeni nimic? Păi se poate!?

Ia uite ce ne-a spus azi ministru:

Citez:

"În următoarea lună, până la finalizarea procesului electoral, nimeni nu îşi ia concediu, nimeni nu va avea zile libere, nimeni nu pleacă în week-end."

Iar dacă nu mă crezi, priveşte aici:

http://youtu.be/-cKxmzFhFxs?t=2m1s

Grija lor este pentru ştampilele cu "Votat", pentru costurile cu procesul electoral şi tot ce implică, nu cu restanţele fraierilor. Ce dacă unii muncesc fără a fi plătiţi, dă-i în colo! Ba mai mult, să le tăiem liberele legale,  concedii, etc. Să stea până crapă la serviciu!

Aşa că ai grijă ce-ţi doreşti, când spui că nimeni nu zice nimic! Mai apare domnul ministru cu vreo astfel de idee şi mai năstruşnică.

• Apreciez 3
Publicat

Da, așa e, noi fraierii muncim, nu comentăm, dar ei, și-au luat liber pana după alegeri.

Publicat (modificat)

Asta inseamna ca e nevoie de CM!

Modificat de sorin1sipos
  • Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Desi am fi indreptatiti, intr-o oarecare masura, sa intram cat mai multi in concedii medicale, nu cred ca este in regula sa facem acest lucru. Chiar daca unii din MAI isi bat joc de noi, nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor si sa le raspundem in acelasi mod. Oricum, nu am putea sa intram cu totii in oncediu, iar cei care vom fi la serviciu vom fi nevoiti sa suplinim lipsa celorlalti. Putem sa ii "sanctionam" altfel pe cei care ne conduc!

• Apreciez 3
Publicat

Se va face ca si datile trecute. Cu acelasi rezultat, nu? Nu vad sa reusim ceva din moment ce am mai tras-o pe pielea noastra prin -25% din salariu. 

• Apreciez 2
  • Displace 5
Publicat

Sursa Sed Lex:

Din ultimele discuții purtate cu factorii de conducere ai M.A.I., am fost informați că au fost efectuate demersurile ce se impun pentru ca în luna octombrie a.c., după achitarea drepturilor salariale, să fie achitată suma de bani din drepturile de echipament aferentă lunilor ianuarie-februarie-martie 2014.

• Apreciez 1
Publicat

Trebuie sa ne respectam promisiunile   |  09-10-2014

In data de 08 Octombrie 2014, Iulian Surugiu, Preşedintele Federatiei Sindicatelor Democratice a Politiştilor din România ,, Alexandru Ioan Cuza”, a fost invitat pentru a avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ocazie cu care s-a dezbatut si s-a stabilit ca începând cu luna în curs, politiştii vor primi drepturile financiare conform OUG nr. 37/2014 - privind zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale. Iar dupa acordarea salariului în data de 14.10.2014, vor primi şi sumele restante pentru echipament aferente lunilor Ianuarie, Februarie, Martie 2014.
De asemenea, Preşedintele F.S.D.P.R. a informat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ca până în prezent, politiştii nu au beneficiat de prevederile OUG nr. 37/2014 şi a reiterat ideea că, decât să fim nevoiti să mintim politiştii, mai bine le spune adevărul găsind şi alte solutii viabile care să nu necesite eforturi financiare deosebite.
Politiştii trebuie să-şi ceară drepturile prevazute în Constitutia României, legile interne, legile şi directivele europene şi în Conventia Drepturilor Omului.
Angajatorul şi Guvernul României trebuie să fie conştienti că F.S.D.P.R. poate să protesteze şi acum, dar şi dupa alegeri pentru ca drepturile politiştilor să fie respectate.

Biroul Executiv Central

sursa: snapromania

• Moderator
Publicat

Informaţii oficiale de la minister. Enjoy!

On topic de la min 3.25

Declaraţia de presă a purtătorului de cuvânt:

"Permiteți-mi să fac o scurtă declarație de presă referitoare la mai multe măsuri care au fost luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, odată cu aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.59/2014 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2014.

[...]

Tot în urma rectificării bugetare aprobate de către Guvernul României, fondurile bugetare alocate Ministerului Afacerilor Interne permit achitarea drepturilor de echipament cuvenite polițiștilor și cadrelor militare, precum și a drepturilor reglementate prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 37/2014, respectiv, prin Ordinul ministrului afacerilor interne 101/2014.

Ministerul Afacerilor Interne beneficiază în acest moment de sumele de bani necesare achitării drepturilor de echipament rămase restante pentru lunile ianuarie-martie 2014. 

Plata acestor sume de bani se va face până la sfârșitul lunii octombrie, astfel încât, începând cu luna noiembrie să nu mai existe nicio restanță la acest capitol. 

[...]

http://youtu.be/VxzXQgC7j5I

• Apreciez 1
Publicat

Am vorbit la financiar.... Despre restanță am aflat ca se va plăti în perioada 15-31 octombrie. Orele suplimentare, sâmbătă,duminică....deocamdată decât vorbe, nimic concret.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu stiu la alte inspectorate cum se procedeaza dar la mine la CJ le-au fost cerute sefilor pontajele cu orele lucrate sambata si duminica!Acuma eu zic ca pana nu vedem banii in mana n-are rost sa ne certam intre noi.Oricum speranta moare ultima!

Modificat de cipri83

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.