Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

De unde ai scos-O frate elvis cu luna septembrie.? Respectiv ca vom primi in decembrie? E parerea ta sau ai ceva concret.? RAMANE de vazut daca vom primi ceva in septembrie pana atunci ne bucuram doar de zvonuri!

• Displace 2
Publicat

Nu au specificat si anul? Parca ne promitea domnul ministru ca banii se vor achita la rectificarea din iulie. Ca de obicei numai parolisti in MAI.

Publicat (modificat)

Nu se va plati nimic in septembrie pentru ca ,,cineva" din minister , pentru care 600 de leuti reprezinta banii de bacsisuri, s-a gandit ca cica ne-am bucura daca i-am primi de sarbatori! Mama lor de nenorociti!

Sper ca acel "cineva" din minister, să aibe parte numai de "bucurii" şi multă "fericire", dacă s-a gandit la noi pentru luna decembrie.

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
Publicat

Ce va tot mirati ? De mult timp primim drepturile normale ca pe niste bonusuri de sarbatori.Asa ca e cel mai probabil sa-i primim in decembrie, o data cu angajatii de la metro,cfr,petrom...... dar stai ca astia chiar primesc ceva in plus de sarbatori.....

• Apreciez 1
Publicat

Au intrat niște bani pe card astăzi trecuți ca si drept echipament, aproximativ 490 RON!!!

• Displace 11
Publicat (modificat)

Cum de esti singurul care a primit banii astia?

Modificat de Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior. Este inutil şi interzis de regulament.
  • Moderator
Publicat

Banii de echipament au intrat de ieri pe card, aprox. 140 lei.

Salariul a intrat de azi la IPJ Buzau.

Publicat

Sunt "unii"(gen mariusbunga), care au echipament de la Versace!  :D ... Cred ca este singur motiv de a luat el 490 lei.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Si uite ca s-a adeverit zvonul. La IPJ DB s-au dat luna asta doar 60 de lei din suma aferenta lunii septembrie. Oare de ce doar asta e un judet mai special?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Daca anul acesta v-ati trecut pe fisa de echipare sa luati echipament , e normal sa primiti mai putini bani.

Publicat

Nu am luat absolut nimic de la magazie. Niciodata. Si 60 de lei au primit toti lucratorii IPJ DB, nu doar eu.

Publicat

Subscriu la ipj dambovita ne au dat 60 lei. De ce oare doar preamaritii ordonatori de credite cunosc....

Publicat

"Draga Eduard" ! Voi face o poza a fluturasului de salariu si o vei avea marți cand ma duc la munca...doar asa sa vezi cum ma îmbrăcat e de la Versace sau D&G!!

Publicat

Restanta la echipament aferenta lunilor ianuarie -martie va fi achitata in luna octombrie conform SNAP. Suma va fi prevazuta in rectificarea din septembrie in urma promisiunilor domnului ministru.

Publicat

Sursa SNAP:

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne ne-a asigurat ca in cursul lunii octombrie vor fi achitate restantele de echipament din lunile ianuarie, februarie si martie 2014, deoarece la rectificarea bugetara din saptamana 22.09.2014 - 26.09.2014 in bugetul MAI va fi cuprinsa suma necesara achitarii acestora.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

ok...restanta din ianuarie-martie...dar cei care nu au luat nici un ban de echipament anul acesta?...fiindca ar fi completat acele fise de echipare.

Publicat

Elvis eu nu am facut altceva dacat sa citez ce scrie pe site-ul SNAP. Daca unii nu apreciaza acest lucru e problema lor.

Publicat

Daca gandesti sa nu spui , daca spui sa nu scrii, daca scrii sa nu semnezi, daca ai semnat sa nu te miri!

• Apreciez 2
Publicat

SNAP confirma ca in octombrie se acorda restanta la norma de echipament. Sursa facebook :)

Publicat (modificat)

Ori eu nu scriu corect romaneste, ori oamenii inca cred in comunicate.....DACA RECTIFICAREA VA FI CU PLUS!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Ori eu nu scriu corect romaneste, ori oamenii inca cred in comunicate.....DACA RECTIFICAREA VA FI CU PLUS!

Va fi în plus ca vin alegerile și au nevoie de voturi.

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.