Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Asadar, restanta ce urma sa o primim la rectificarea bugetara o vom primi... la o alta rectificare bugetara.... deja devine un mod de viata pentru partea de conducere sa promita sau sa ne "roage" de multe ori prin metode deja stiute si testate pe la coaste, sa mai strangem cureaua si sa ne uitam in buzunar poate vedem vreo luminita. Cred ca deja detinem recordul pentru cel mai lung "tunel pana la luminita".

Domn' ministru, minciuna si promisiunile nu tin de foame sau ne platesc taxele deja umflate cu nivelul salarial din 2010.... la altii se poate, dar la noi nu se poate.

Publicat

ar fi bine sa ne razbunam si noi si familiile noastre la alegeri.Cateva sute de mii de voturi poate conteaza. Si cu ale pensionarilor care s-au saturat si ei de minciuni ...

Si mai cred ca ar trebui sa ne retragem in bloc de la toate sindicadele-SNPPC, Pro-lex, SNAP...sa piarda liderii de sindicat -obiectul muncii- ca oricum pe ei nu-i intereseaza decat cotizatiile noastre. Sunt toti trecuti la salarii de merit sa lase ciocul mic!!!

Publicat (modificat)

julyus ! Ai participat la vreun miting ? Daca da,  te rog sa nu mai postezi prostii ca politistii nu au curaj nici sa vorbeasca sau sa-si apere drepturile.

Adevarul doare !

Modificat de danpin
Publicat

Dar de ce sa ne retragem din sindicat, când am putea foarte bine sa schimbăm acest incompetent de LIDER de sindicat. Sa propunem şi sa alegem unul care cu adevărat sa militez pentru drepturile noastre, nu doar sa stea pe la televizor şi sa afiliere grupurilor Antena.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

da, am participat la mitingurile de la Bucuresti.Chiar si la cel cu iesi afara...............Ma asteptam ca liderii de sindicat sa aiba o reactie dar, nimic,nimic.Nu inteleg de ce a trebuit sa se dea bani la prima rectificare bugetara pentru alegeri cand puteau sa dea la cea preconizata in septembrie.E clar ca ne mint .Economia nu merge si o sa fie pe minus acea rectificare.Si prostii o sa pazeasca iar buletinele de vot...o sa asigure iar ordinea  la sectiile de vot...iar gratis ca s-a vazut ca merge treaba si sindicatele ce fac? ce au facut mereu.Tac,tac...De asta ziceam sa ne retragem toti din sindicate ca nu le vad rostul.Aveam mare incredere in dl.ministru Oprea dar....

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

julius ma faci sa rad, cum poti avea incredere in mincinosi !

Eu mi-am propus sa nu mai merg la paza sectiilor. Este jignitor ce au facut cu noi, ne-au dat cate 30 lei. A fost bataie de joc.

Am vorbit cu medicul meu si am sa imi iau concediu medical. Asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti. Sa mearga sa pazaeasca sectiile pupincuristii si cei care au salarii de excelenta.

• Apreciez 3
  • Displace 9
Publicat

Curaj colegi ! nu mai posteaza nimeni nimic.Ce ar fi a luam toti legatura cu marii nostrii lideri de sindicat sa mergem sa protestam.S-au mai bine sa ne apucam si noi de furat cum a facut doamna comisar de am vazut la stiri!!!!!!!!!!!!!

• Displace 1
Publicat (modificat)

Nu putem sa ieşim la manifesta, lideri de sindicat se distrează pe banii noştri la mare. Au mare simpozionul. Mai trebuie cheltuiţi din banii din cotizaţia. Ce, mai au timp sa-si aducă aminte şi de drepturile noastre?

Modificat de CITADELA
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Domnul Surugiu de la SNAP a spus ca banii se vor da cu siguranta in octombrie.

• Displace 2
Publicat

Exista un zvon cum ca nu vom primii banii de echipament aferenti lunii septembrie, din cauza nu-stiu-carei rectificari bugetare. E adevarat? Stiti ceva?

• Displace 2
Publicat

de unde ai scos frate zvonul asta cu luna septembrie???? ai sa fim seriosi!!!!!!

nu exista si nu am auzit de asa ceva!!!

Publicat

multumesc pentru minusuri, dar v-am ca ma doare i c.. de minusure voastre 

Adevarul doare !

Va meritati soarta !

• Displace 20
Publicat

Azi am discutat cu un coleg de la sig publica urban si zicea ca sunt zvonuri cum ca se vor plati restantele de 600 lei pt echipament in luna septembrie. Repet, sunt zvonuri la nivelul I.P.J. ARAD, ca se vor adevari sau nu, ramane sa vedem...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu se va plati nimic in septembrie pentru ca ,,cineva" din minister , pentru care 600 de leuti reprezinta banii de bacsisuri, s-a gandit ca cica ne-am bucura daca i-am primi de sarbatori! Mama lor de nenorociti!

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.