Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La Paşapoarte Vaslui am semnat zilele astea statele de plată pentru luna mai. Aceeaşi valoare ca luna trecută, însă nu ştim şi cînd intră banii.

• Apreciez 1
Publicat

La ITPF Iasi se da norma de 1/12 + restanta de luna trecuta (luna trecuta s-a dat 1/3 din cota de 1/12). Statele se pot consulta pe intranetul institutiei.

• Apreciez 1
Publicat

Cum naiba ai calculat tu asa ceva?1/3 din 1/12?adica luna trecuta cat ai luat?

• Apreciez 1
Publicat

La ITPF Iasi se calculeaza foarte simplu: din norma de echipare se scade ceea ce ai comandat pe fisa de echipare, restul se imparte la 12 si vezi cat ai de luat. Mai adaugi si restanta de luna trecuta. Granicerii nostri sunt foarte legisti, mai bine nu-ti dau decat sa greseasca sa iti dea ceva in plus. IGPF-ul la salarizare este DGA+ANI+..... orice numai sa nu dea bani. Oricum daca ai completat fisa de echipare cu ceva echipament, acesta ai sa-l primesti la Sfantul Asteapta pentru ca ai nostri si-au dat seama ca Pastele Cailor mai vine din cand in cand. Daca doreste cineva bocanci de iarna nr. 47 numai la frontiera mai gasesti(stau de vreo 5 ani in magazie, dar sunt numai buni pentru marinari in loc de salupe).

• Apreciez 1
Publicat

Pai la ipj dambovita luna trecuta am luat 170 lei parca....dar nu inteleg cum la alte structuri fac macelul asta cu banii....

Publicat

La ITPF Iasi luna trecuta am luat 62 lei luna asta 282 lei

Publicat (modificat)

La I.T.P.F. Timisoara s-a anuntat astazi ca... cei care au complectat fisele de necesar echipare nu vor mai lua nici un leu !

Culmea este ca luna trecuta s-a acordat tuturor suma de 150 lei. Dar ce depaseste culmea culmilor este ca ...sirwiliam , tu vorbesti serios ? La voi s-au bagat bani luna aceasta?

Eu nu mai inteleg nimic, ori eu am luat-o pe aratura ..ori habar nu aveam ca politia de frontiera este impartita pe regiuni sau are finatari din mai multe parti !

Modificat de Leonidas67
Publicat

La Garda de Coasta s-au virat odata cu salariul. Si pana nu intru in posesia fluturasului nu stiu ce suma am primit. Luna trecuta au fost 173 ron in conditiile in care nu am trecut nimic pe fisa de echipare.

Publicat

despre achitarea drepturilor de echipare pe primele 3 luni(restanta) se mai stie ceva?

Publicat

La I.T.P.F.-uri s-a lasat la latitudinea sefilor acestora, asta din spusele unui coleg de la financiar. De-asta si apare  diferenta  la banii de echipament primiti .

Publicat
Asa este alex7474. Insa nu mi se pare normal. Cand spui ca banii se vor da 12/1. Au uitat sa specifice ca suntem la scula ordonatorilor de credite. Aceeasi bataie de joc. Sau bataia de joc continua. Si domnii sindicalisti dorm in bocanci.
Publicat

Exact nu poti sa te uiti la o emisiune de stiri ca dai de Coarna si de Surugiu care comenteaza evenimentele mondene. De parca pentru asta sunt platiti. 

Publicat

Oricum, si asta demonstreaza cat de interesati sunt liderii de sindicat de soarta noastra.Iar faptul ca totusi primim ceva firimituri din banii de echipament nu se datoreaza domnilor  din sindicate. Problema este ca nici de aceasta data nu se tin de cuvant ministrii nostri.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca atata ne ametesc cu chestii de genul ,, 25% din  40 %....etc.'' pana vom ajunge sa nu mai stim exact cat avem de primit. Sau poate ca asta si urmaresc....

Publicat (modificat)

Oricum, si asta demonstreaza cat de interesati sunt liderii de sindicat de soarta noastra.Iar faptul ca totusi primim ceva firimituri din banii de echipament nu se datoreaza domnilor  din sindicate. Problema este ca nici de aceasta data nu se tin de cuvant ministrii nostri.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca atata ne ametesc cu chestii de genul ,, 25% din  40 %....etc.'' pana vom ajunge sa nu mai stim exact cat avem de primit. Sau poate ca asta si urmaresc....

Bine spus, de fapt sa ne distraga atentia si de la alte drepturi.... al 13-lea, prima de concediu, etc. toate acestea unde sunt de ce nu mai vb nimeni despre ele, suntem ca niste catei pacaliti de o frimitura de paine (scuzati comparatia)

Modificat de ilav9
Publicat

Toti asa zisi ''ministri'' care s-au perindat prin acest minister nu au facut altceva decat sa ne promita marea cu sarea. Ar fi timpul sa le spunem ca promisiunile nu tin de foame.

• Displace 1
Publicat

Pai...anul asta sunt alegeri, daca nu dorim CEVA acum, atunci cand?...

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Au uitat astia de noi ca de fiecare data. S-au dus europarlamentarele pa restanta.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pana ne dau ei restanta la banii de haine, eu imi pun intrebarea de ce nu ne trec banii pe care ii luam in transe lunare, pe fluturasul de salariu. In 3 luni nu au reusit sa implementeze treaba asta? 

• Membru
Publicat

Ca sa nu se impoziteze, ma refer strict la dgpmb, asta e scuza pe care am tot auzit-o

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.