Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In completarea lui bozo, nu inteleg de ce altii, presupusi lucratori MAI, intra si isi dau cu parerea despre politisti si drepturile lor.Chiar e jenant sa dau explicatii unui politist local sau altora care au intrat in MAI prin concursuri.

Modificat de danezu
Publicat

Sa revenim la discutia despre echipament. Sa inteleg ca lunile viitoare vom primi tot sume d-astea, colosale, gen 40 lei, 60 lei???? Si abia la rectificare ne da si noua mai mult (la frontiera)??? Este mai mult decat bataie de jos. Este injositor. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Luam si noi un siret astazi ,o cravata maine,o maneca poimaine si asa mai departe.Oricum pe la magazie bate vantul.

Publicat (modificat)

Asa cum v-am mai spus traim intr-un minister al paradoxurilor, numai ca cel mai mare vinovat este I.G.P.R.-ul pentru ca accepta orice, numai ca sa fie bine sa nu fie rau! Cei care si-au trecut articole de echipament pe fisa nu vor lua nici echipament, ca nu exista in magazii articolele de echipament solicitate de politisti, nici bani!

Pe sistemul....,,las-o ba ca merge asa!"

Dragi colegi cand banuiti ca donii sefi vor sa va faca vreun driblig, intrebati, asta este rostul forumului, sa invatam unii de la altii!

Ps. Amarat vezi ca iar te duci dupa fenta, rectificarea poate sa fie si pe minus. Asa ca sa-i vedem pe card .....

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Exact, Elvis :) Eu mi-am trecut echipament pe fisa, am primit bani mai putini pe card, iar cand m-am dus la magazie sa-mi iau articolele, am primit raspuns negativ. Motivul ? Nu au :lol:

Publicat

Se merge pe principiul: noi ne facem ca va dam (atât cât avem în buget), voi va faceti ca primiti (atât cât vrem noi să vă dăm). Ce ne doare gura sa promitem? E aceeasi magărie care era și până acum. Diferența o știm toți.

:hmmmt: :hmmmt: :hmmmt:

Publicat

Am inteles de la un coleg care lucreazā la Bucuresti cã panã la sfârşitul lunii curente se va da restanța pe primele trei luni ale anului!a mai auzit cineva ceva?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Bun si eu mi-am trecut pe fisa de echipare una alta si rezultatul a fost 70 de lei ....daca nu au nici echipament ...macar banii sa ii primimintr-un final nu?

• Apreciez 1
Publicat

Teoretic,ar trebui sa-i dea la anul dupa 2-3 reviste de front la care "politistul" de  la logistica se va lauda ca are magazia plina dar nu are clienti :))

Publicat
Am o nelamurire, in perspectiva cind va trebui sa cumparam cam multe articole din banii primiti, pe fondul lipsurilor tot mai mari din magaziile IPJ.

De ce preturile din magazinele cu articolele pentru politisti sint de de obicei duble fata de cele din fisele de echipare?
Concluzia mea este ca valorile din fisele de echipare sint subevaluate sau preturile din magazin sint supraevaluate.
Atunci cind MAI elibereaza autorizatii acestor magazine, de ce nu negociaza un pret apropiat de cel din fisele de echipare?

In 2 ani vom ajunge fara uniforme, pentru ca la magazii nu se vor gasi, iar in magazine vor avea preturi peste valoarea fiselor de echipare.
Publicat

exista si croitori locali foarte priceputi care fac o haina de politie la fel de bine ca " magazinele agreate de MAI"

• Membru
Publicat

Pai daca anvelopele de iarna nu suntem in stare sa le schimbam la noi la garaj la IPJ si trebuie sa mergem cu caciula in mana la un privat si sa ne ploconim noi Politia sa ne schimbe anvelopele in ghereta aia de service... Politia  :slapb:

Cei din zona Craiovei, va pot indica un loc de unde sa luati pantofi de uniforma identici cu ai nostri la doar 99 lei si din piele 100%, nu cartoane cum avem noi

PM sa nu se creada ca fac reclama :D

Oricum nu e firma mea:)

Publicat

Bibicu, la 8 postari (ca atat are Nila) cam ce crezi de " surse" si distribuitorul "informatiilor precise"???

• Apreciez 1
Publicat

Are cineva idee daca luna aceasta vom primi diferenta din Aprilie plus cota de 1/12 pentru Mai, sau nu cumva vom primi tot 60,70,15,40 de lei,dupa caz ca si in luna Aprilie pana la urmatoarele rectificari?

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

La ITPF Iasi, zvonistica suna cam asa: ne da luna asta cota de 1/12 aferenta lunii mai + restanta de luna trecuta (se pare ca s-a platit o treime din ce trebuia sa primim)... Ramane de vazut.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Banii nostrii sigur au fost directionati catre alegerile europarlamentare în mod sigur. :( :( :(

Modificat de bibicu
  • Displace 1
Publicat

Am intrebat si eu la serviciul S.R.L. si nu stiu nimic.

PS: ca de obicei...

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.