Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

IPJ Suceava, astazi 202 lei, resutl ianuarie-martie mi-au zis de la financiar ca cica la rectificare in iunie-iulie!!

Publicat

Garda de Coasta - 173 lei. Explicatii pentru aceste diferente intre institutii care ar fi daca stie cineva oficial?

Publicat

La IPJ Alba au intrat azi 197 lei

curios....de obicei primesc mesaj pe telefon de la banca cand intra bani pe card acum nu am primit nimic.....si nici colegii mei din birou .......

Publicat

Poate pe acestia, banca nu i-a considerat bani, doar ceva maruntis si nu au vrut sa te mai deranjeze!  :)

• Apreciez 4
Publicat

Pana la urma ajungem la aceeasi lalaiala ca in anii trecuti. Ori se dau banii dupa formula total/12 ori cat vrea fiecare. E alta Marie dar cu aceeasi palarie.

• Displace 2
Publicat

Bibicule, eu sunt curios acum ce intrebari o sa mai pui, ca pana acum majoritatea se refereau la banii de echipament :))

• Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat

Ai ceva sugestii? Sau ti se pare ca s-a rezolvat problema cu banii de echipament.

:hmmmt: :hmmmt: :hmmmt:

• Displace 2
Publicat

Cred ca trebuie sa luptam pentru redobandirea celui de al 13-lea salariu si prima de vacanta.Erau foarte utili acei bani... :clip:

• Apreciez 3
Publicat

Tu pentru cine postezi Mallas aici? Sa nu spui si tu ca suntem colegi :doh:

Publicat

daca ai cerut echipament prin fisa pt 2014 acei bani s-au scazut din total si ti-au dat restul

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

daca ai cerut echipament prin fisa pt 2014 acei bani s-au scazut din total si ti-au dat restul

Ok,sa zicem ca este cum zici tu ,nu contest asta dar daca merg la magazie si cer echipament,nu conteaza ce, nu are !!

Nu imi dai banii,atunci da-mi echipament, dar ei nu-ti nici una nici alta si apoi vin in control si spun ca nu esti echipat corespunzator.Batjocoritor ..!!

Modificat de MDDaniel
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

La mine au fost corecti... Am luat 177, avand o anticipatie de 300 lei.

Publicat

Adica aici erau discutii intre politisti :clip:

Cred ca problema banilor de echipament este una pentru toti angajatii din MAI si deci poate fi dezbatuta impreuna.

Sau suferi de complexul de superioritate al politistilor fata de cei de la ISU ?

• Displace 10

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.